NAJKOMPLETNIJA PONUDA SATOVA I NAKITA

kako odabrati sat

Kako odabrati sat?

Nalazite se pred našom trgovinom – fizička poslovnica ili web shop, svejedno je. Odlučili ste – definitivno kupujete novi sat.

Ali koji? Kakav??

Možda Vam možemo pomoći.

Niste nikad imali sat, a na drugima tako dobro izgleda taj „sitni detalj“? Ne da Vam se non stop posezati za mobitelom kako biste vidjeli koje je vrijeme ili se možda Vaš stari sat pokvario, „izlizao“ ili ste ga izgubili? A možda je trenutno u takvoj situaciji neka Vama bliska i draga osoba kojoj biste sad htjeli pokloniti novi sat? Nebitno. Bitno je da ste odlučili kupiti novi sat.

Prvi korak je iza Vas. Iako Vam se to možda nije tako činilo onoga trenutka kad ste nabrzinu pogledali našu bogatu ponudu satova, odluka da krećete u potragu je najteži korak. Nadalje je lakše. Naravno, kad znate što želite i što trebate. Stoga, odlučili smo za Vas izdvojiti određene i najčešće stilove ili kategorije satova kako bismo Vam olakšali.


Satovi za svečane prigode

Prvo i najvažnije pravilo – ako tražite sat koji ćete nositi na svečanim prigodana, ne gledajte digitalne satove!

Vaš novi sat mora biti elegantan i jednostavan. Cilj je uskladiti ga sa košuljama i sakoima ili večernjim haljinama pa morate imati na umu veličinu kućišta kako bi stao ispod rukava. Nenametljivi satovi minimalističkog dizajna, ne prevelikog kućišta i uže narukvice su odličan izbor. Razne funkcionalnosti u ovome slučaju nisu potrebne, eventualno datum i kazaljka za sekunde dolaze u obzir. Muškarci, ukoliko biraju kožnu narukvicu,  trebali bi boju uskladiti sa bojom cipela.

Neki od naših satova za svečane prigode


Sportski satovi

Koliko je ostalo do kraja utakmice? Koje je prolazno vrijeme kruga? Koliko ponavljanja neke vježbe u minuti? Da, otkad je sporta, postoji i potreba ili želja da ga se prati kroz praćenje vremena. No sportski satovi odavno ne služe samo tome nego i uveliko doprinose u kreiranju stila. Oni su danas svakodnevnica i može ih se vidjeti na svim outfitima, pa čak i u business-casual prilikama,a to je zahvaljujući njihovoj funkcionalnosti i lakom prilagođavanju različitim stilovima.

Neke od karakteristika sportskih satova su veća kućišta (potrebna olakšana čitljivost u pokretu), manja težina kako bi sat bio prigodan za razne sportske aktivnosti, gumeni, silikonski ili remen od kaučuka za udobnost i prozračnost te sportske mogućnosti – najčešće kronograf, tahimetar, pa čak i praćenje otkucaja srca.

Sportski satovi nisu rezervirani samo za sportaše. Naprotiv, odlično pristaju i osobama potpuno suprotnih svjetonazora i navika. Gotovo da ne postoji prigoda u kojoj Vam sportski satovi neće dobro doći. Uostalom, čuli ste za sportsku eleganciju? Ona ne postoji bez jednog ovakvog sata na ruci..

Neki od naših sportskih satova


“Snažni i robusni” satovi

Traži se funkcionalan, otporan i neuništiv sat? Želite da sat predstavlja Vaš odlučan, čvrst i osebujan karakter, no da njeguje i Vaš stil? S dovoljno raznolikom kolekcijom remena, od robusnog sata možete napraviti svakodnevni sportski sat ili pak decentni sat idealan za poslovni sastanak. Sa sigurnošću možemo reći da je ovakav model sata jedan od prilagodljivijih modnih dodataka.

Neke od karakteristika koje ovakvi satovi moraju zadovoljiti su srednje veliko ili veliko kućište od čvrstog nehrđajućeg čelika ili titaniuma, kontrast i luminiscencija – po mogućnosti crna podloga i bijele kazaljke koje svijetle u mraku, remen: kožni ili platneni (NATO), gumeni ili silikonski, no svakako dovoljno prozračan i primjeren svim vremenskim uvjetima.

Ove satove više ne nose samo specijalci i avanturisti pa su razvijeni raznoliki dizajni da ih možete nositi u svim prigodama – od avantura u prirodi do poslovnih sastanaka u uredu. Traperice, t-shirt ili casual košulja i lagani sako – Vaš moćni sat možete kombinirati sa većinom odjevnih kombinacija, pa čak i uz moderna odijela. Naravno, nisu rezervirani samo za muškarce – može se kombinirati i uz ženske odjevne kombinacije. Uz pažljivo odabrane komade možemo sa sigurnošću reći da je ovakav sat pravi adut na zapešću za svaku samopouzdanu i ženu čvrstog karaktera.

Neki od naših robusnih i snažnih satova


Satovi za ronjenje

Ovdje nema potrebe za previše priče – tražite sat koji može ići pod vodu, može dugo biti pod vodom i može ići duboko pod vodu. Ne brinite, dugo već postoji potražnja za ovakvih satovima. A potražnja generira i bogatu ponudu..

Neki od naših ronilačkih satova


Pametni ili hibridni satovi

Volite tehnologiju i želite biti u toku s trendovima? Zvuči Vam dobro “vidim obavijesti, telefonske pozive, e-poštu, obavijesti o kalendarskim događajima i poruke bez posezanja za mobitelom”? A osim obavijesti, htjeli biste pratiti svoje navike vježbanja i spavanja? Ovo je kategorija na koju se trebate skoncentrirati.

Neki od naših pametnih/hibridnih satova


Dječji satovi

Želite li razveseliti svoga klinca ili svoju princezu? Smatrate da su dovoljno veliki da dobiju svoj prvi sat? Ili to oni smatraju? Šareni, jednobojni, digitalni, analogni, gumeni, plastični.. Nebitno! Bitno je samo da se djetetu sviđa!

Neki od naših dječjih satova



je dodano u vašu košaricu:
Naplata