NAJKOMPLETNIJA PONUDA SATOVA I NAKITA

Tražite poklon za krizmu?

Sveta potvrda, poznata i kao krizma je jedan od svetih kršćanskih sakramenata i, kao takav, važan je događaj u duhovnom životu vjernika, ali i odrastanju djeteta, krizmanika. Krizmanici su, za razliku od prvopričesnika, stariji, zreliji i ozbiljniji te tako i svjesniji svoga postojanja, svjesniji značenja svetih sakramenata. No godine, uz svu tu ozbiljnost i zrelost sa sobom donose i nove ideje, nove želje. Stoga, ako ste pozvani na krizmu ili ste čak kum/kuma na krizmi, vjerojatno znate da nije isto kupovati poklon za krštenje i prvu pričest ili krizmu. Pokloniti novac je možda praktično, no postoje neke stvari koje ipak duže traju, a koje mogu biti svakodnevno uz mladu osobu te je ujedno podsjećati na Vas. Krizma predstavlja i jedan od prvih koraka na putu prema zrelosti pa biste trebali razmišljati u tome smjeru i potražiti poklon za osobu koja “više nije dijete”. Pitate se kakav poklon? HETA ima odgovore.

 

 

Poklon za dečke

U ovim godinama dečki se osjećaju zrelo. Gaje neki svoj stil ili se još uvijek traže. Ako se pitate što im možete pokloniti za krizmu, a želite da to ipak bude uspomena, muški ručni sat će biti savršen odabir. Osim što će biti uspomena na dan krizme, krizmanika će uvijek podsjećati na Vas, budite sigurni u tom. Prema tome, ovo su neki modeli koje bismo Vam preporučili:

 

 

JAGUAR

 

ESPRIT

No ako ste primjetili ili saznali da mladić već ima svoj sat koji ne skida s ruke, a i htjeli biste nešto drugačije, srebrni nakit ili nakit od nehrđajućeg čelika je odličan izbor. Pogledajte sami:

 

 

 

Poklon za cure

Ukratko, što može biti ljepša uspomena za djevojku od lijepog nakita koji će redovito nositi? HETA u svojoj ponudi ima prekrasne, decentne srebrne narukvice, ogrlice i naušnice koje se, polivalentno, uklapaju u svakakve stilove, a i obogaćuju onaj koji je mlada dama već usvojila. Možete pronaći neke komade nakita sa vjerskim simbolima kao što je križ što je lijepa poveznica s prigodom, ali to ne mora biti uvjet pri odabiru.

 

LOTUS STYLE

No svakako pogledajte i našu ponudu ženskih satova s kojim lako možete razveseliti mladu krizmanicu:

 

JAGUAR

ESPRIT

 

Što god odabrali, najvažnije je da taj dan budete sretni jer jednu mladu osobu dočekujete u svijetu odraslih. Porazgovarajte s njima kao sa ozbiljnom osobom, a ne kao s djetetom – cjeniti će to..na neki svoj način.. Budite uz njih, taj dan, a i ubuduće. Budite im primjer, budite uzor. Možete i sebi pokloniti nešto od prethodno navedenoga pa da zajedno to “isfurate” taj dan.

 

Za one najmlađe koji slave prvu pričest ovo su naši prijedlozi za odabir savršenog poklona:

 

za dječake:

 

za djevojčice:

 

       

 


je dodano u vašu košaricu:
Naplata