Početna
BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE PROIZVODE
BESPLATNA DOSTAVA
Profil Košarica
Calypso Smart Watch

Tehnologija ide naprijed kako bi olakšala život korisnika: užurbani ritam društva traži rješenja koja će se u potpunosti prilagoditi našem načinu života. Revolucija koja se može nositi s nama ovdje je da ostane.

Kolekcija od 6 pametnih narukvica koja spaja mladenački i zabavan duh marke s korisnošću proizvoda – predstavlja najveći zaslon na tržištu u ovom segmentu, od 1,14 ”, koji omogućuje prikaz svih njegovih funkcija jasno, s prilagodljivim sučeljem. Pogodnost je osigurana silikonskom trakom, koja je zamjenjiva s dodatnom trakom uključenom uz svaki model. Budući da je praćenje aktivnosti njegova glavna uporaba, Calypso Smart Time integriran je s alatima za provjeru zdravlja, poput mjerača krvnog tlaka i otkucaja srca, kao i druge funkcije usmjerene na dobrobit korisnika, poput praćenja spavanja i vođenih vježbi disanja.

 

 

Ljubitelji sporta pronaći će velikog saveznika u Calypso SmarTimeu: njegov višestruki sportski način uključuje košarku, nogomet, penjanje, biciklizam, planinarenje i trčanje, kako u zatvorenom prostoru za teretanu, tako i na otvorenom. Vezano za to također nudi informacije o vremenu, tlaku zraka, nadmorskoj visini i jačini UV svjetla. Povrh svega, korisnik će moći registrirati sve svoje aktivnosti i pratiti njihov napredak povezivanjem s mobilnom aplikacijom. Calypso SmarTime je pametna narukvica koja  ide uz brzinu korisnika Calypsa, prateći ga na svaki put.

 

Kolekciju pogledajte ovdje.

American Express Visa MasterCard Verified By Diners Maestro American Express – Jamstvo sigurne online kupnje MasterCard® SecureCode™ Verified By Visa Safe Shop

Ostvari 10% popusta na prvu kupovinu prijavom na naš newsletter!