Početna
BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE PROIZVODE
BESPLATNA DOSTAVA
Profil Košarica
Festina Smart Watch

Svijet se danas ne zaustavlja ni sekunde, a tehnologija se mora prilagoditi novim potrebama – hiper poveznost vlada našim svakodnevnim životom, a pametniji način života sada nam je nadohvat ruke.

 

Grupa Festina učvršćuje svoju prisutnost u segmentu pametnih satova s novom Festina Smart Time kolekcijom; 3 ženska modela od nehrđajućeg čelika, jedan s cirkonima na kućištu, a drugi s ružičastom PVD-om završnicom sa i bez cirkona na kućištu . Uz to, sat je predstavljen s remenima koji se ističu za njihov stil: traper, podstavljena koža u crvenoj i crnoj boji s krokodilskim printom. Svaki model uključuje dva izmjenjive remena tako da sat što više odgovara vašoj odjeći.

 

Festina SmarTime pametni je sat sa značajkama koje vas održavaju uvijek u vezi. Za one potrebne trenutke smirenosti sat radi i s isključenim zaslonom: unutar brojčanika prekrivenog safirnim kristalom ima dvije kazaljke koje ispunjavaju funkciju analognog sata, jer vrijeme možete podesiti i ručno i putem Festine Aplikacija SmarTime. Na taj ćete način uvijek imati kontrolu nad svojim vremenom.
Nastavljajući sa zaslonom, jedna od najzapaženijih značajki Festine SmarTime je prilagodba brojčanika: putem aplikacije možete odabrati jedan od više zaslona koji su zadani ili jednu od slika u vašoj galeriji postaviti kao pozadinu.  Osim toga, možete spremiti više brojčanika i dodati ikone prečaca za cjelovito prilagođavanje. Uvijek budite u kontaktu sa svojim kontaktima i svijetom putem obavijesti o dolaznim pozivima i porukama, kao i aplikacija kao što su e-pošta ili vaše društvene mreže. Festina SmarTime također ima i druge osnovne funkcije kao što su alarmi, štoperica i tajmer, vremenska prognoza i daljinsko upravljanje glazbom. Sve to u satu s baterijom koja može trajati i do 2 tjedna, kompatibilno i s iOS-om i s Androidom i s nepropusnošću do 30 metara. Budućnost je ovdje. Uđite u povezani svemir Festine SmarTime.

 

Kad je sat povezan s aplikacijom, imat ćete sve potrebne informacije samo povlačenjem prsta: među njegovim funkcijama nalazimo praćenje aktivnosti, uz sportove poput biciklizma i trčanja, koji sprema podatke o koracima, prijeđenoj udaljenosti i sagorenim kalorijama. Nastavljajući s područjem dobrobiti, možemo pronaći nadzor nad spavanjem i čitač otkucaja srca. Kroz podsjetnike postavljene iz aplikacije možete znati kada je optimalno vrijeme za spavanje ili ako ste dugo bili neaktivni. Sat će vam također pomoći uvijek budite u kontaktu sa svojim kontaktima i svijetom putem obavijesti o dolaznim pozivima i porukama, kao i aplikacija kao što su e-pošta ili vaše društvene mreže. Festina SmarTime također ima i druge osnovne funkcije kao što su alarmi, štoperica i tajmer, vremenska prognoza i daljinsko upravljanje glazbom. Sve to u satu s baterijom koja može trajati i do 2 tjedna, kompatibilno i s iOS-om i s Androidom i s nepropusnošću do 30 metara. Budućnost je ovdje. Uđite u povezani svemir Festine SmarTime.

 

Kolekciju pogledajte ovdje.

American Express Visa MasterCard Verified By Diners Maestro American Express – Jamstvo sigurne online kupnje MasterCard® SecureCode™ Verified By Visa Safe Shop

Ostvari 10% popusta na prvu kupovinu prijavom na naš newsletter!