Početna
BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE PROIZVODE
BESPLATNA DOSTAVA
Profil Košarica
Lotus Smart Watch

U sve povezanijem svijetu moguće je imati sve što možemo – Lotus se probija u sektor pametnih satova s Lotusom Smart Time kolekcijom od 19 satova u 3 različita stila, svi koji dopunjuju trendovsku, urbanu atmosferu njihovog analognog imenjaka. Dostupno u minimalističkoj verziji sa 1,22” zaslonom i u verziji s ekranom od 1,54″ (oba sa silikonskim i milanskim remenom) i sportska verzija zaslona od 1,3” na čeličnom ili kožnom remenu. Mogućnost kombiniranja sata s trenutnim izgledom ne može biti lakša s dodatnim remenom koji se nudi uz svaki model.

 

Lotus SmarTime zamišljen je kao savršeni pratilac u svakom pogledu. Sport je jedan od najvećih značajki Lotus SmarTime: multi-sportski način rada integriran je sa sustavom za praćenje podataka o vježbanju za različite vrste sportova, kao što su planinarenje, trčanje, vožnja biciklom, plivanje ili nogomet. Među integriranim značajkama su i kalorijski monitori, pređena udaljenost ili trajanje aktivnosti. Postoji integrirani program koji prati rad srca i tlaka krvi tijekom vježbe; ostale karakteristike koje promoviraju korisnikovu dobrobit su monitor spavanja i podsjetnik za pijenje vode i dizanje i kretanje. Sve se može pohraniti uvijek u povezanoj aplikaciji, Lotus SmarTime.

 

Pametni sat omogućuje vam da se u svakom trenutku povežete sa svojom funkcijom obavijesti, koji vam omogućuje primanje svih vrsta upozorenja, od dolaznih poziva do tekstnih poruka i obavijesti drugih aplikacija, sve postavljeno iz aplikacije Lotus Smart Time. Stil nikako nije narušen. Lotus Smart Time omogućuje korisniku da bira između različitih lica, svih s punim dodirnim zaslonom, iskorištavajući svaki milimetar za jednostavno kretanje po različitim značajkama, koje također uključuju upravljač za glazbu, kontrolu obavijesti i “Pronađi moj telefon”. Sve u svemu, Lotus Smart Time je pametni sat koji korisniku daje kontrolu.

 

Kolekciju pogledajte ovdje.

American Express Visa MasterCard Verified By Diners Maestro American Express – Jamstvo sigurne online kupnje MasterCard® SecureCode™ Verified By Visa Safe Shop

Ostvari 10% popusta na prvu kupovinu prijavom na naš newsletter!