Početna
BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE PROIZVODE
BESPLATNA DOSTAVA
Profil Košarica
Nova kolekcija Festina satova

Grupa Festina učvršćuje svoj odnos s trenutnim ambasadorom brenda Festina Gerardom Butlerom, obnavljajući suradnju s njim još tri godine. Obnova slijedi iz uspjeha prve kampanje brende snimljene u Hollywood-u, u kojoj je škotski glumac podijelio svoje različite strasti u životu. Butlerov međunarodni profil, kao i njegova profesionalnost i talent, potvrđuju da je savršen kandidat za utjelovljenje vrijednosti brenda sata.

Kampanja „Always Fits“ od tri dijela, ujedinjena suptilnom zajedničkom niti, ističe svestranost Festininih satova i njihovog slavnog ambasadora, koji se savršeno prilagođavaju svakoj situaciji ili okolnosti, a da pritom ne gube svoj karakterni stil ili eleganciju.

Pod nadzorom redatelja Alberta Urie, snimanje različitih reklamnih oglasa odvijalo se u opuštenoj atmosferi na raznim slikovitim mjestima, uključujući i simboličnu kuću poznatu kao La Ricarda, primjer racionalističke arhitekture, smještena nekoliko metara od Sredozemnog mora. Marcel Hartmann je također sudjelovao u ovoj produkciji kao fotograf oglasne kampanje. Zvijezde koje su prošle ispred objektiva uključuju Kate Winslet i Monicu Belucci. Hartmann je također zadužen za fotografiranje filmskog festivala u Cannesu. U projektu je sudjelovao i dvostruki Emmy-ev pobjednik Allyson Carey.

Kampanja “Always Fits” Festine službeno je predstavljena u ožujku tijekom drugog izdanja Festina Group Trade Show-a, korporativnog događaja koji okuplja distributere i klijente koji će se sastati u kultnom hotelu Four Seasons Ritz u Lisabonu.

American Express Visa MasterCard Verified By Diners Maestro American Express – Jamstvo sigurne online kupnje MasterCard® SecureCode™ Verified By Visa Safe Shop

Ostvari 10% popusta na prvu kupovinu prijavom na naš newsletter!