NAJKOMPLETNIJA PONUDA SATOVA I NAKITA

j939_2.pngj939_2.png

Jaguar Automatic

Kupi uz proizvod
Glavni proizvod: Jaguar Automatic
1.539,58
1.539,58
ŠIFRA: J939-2

1.539,58

Dostupnost: Zadnji komad!

Opis

Jaguar serije 939 namijenjen je stvarnim poznavateljima i zaljubljenicima u švicarsku industriju satova. Sat je opremljen proslavljenim i jednim od najboljih automatic kronograf kalibara današnjice: Valjoux 7750

Dodatne informacije

Boja

Srebrna

Mehanizam

Automatic

Promjer kućišta

40 mm

Remen

Nehrđajući čelik

Staklo

Safirno

Vodootpornost

5 ATM

Za spol

Muški

ŠIFRA: J939-2

Besplatna dostava iznad 40 €

Jednostavan povrat i zamjena

Jamstvo i ovlašteni servis

Sigurna kupnja  S Jaguarom postoji savršena sklad između moći i elegancije. Zbirka jedinstvenih i ekskluzivnih kreacija, dizajniranih prema Jaguarovim zahtjevnim razinama savršenstva. Ovi satovi su istinski izrazi preciznosti i inovativnosti, prenoseći samu bit tradicionalnog sata stvaranja. Fini materijali, bezvremenski dizajn i najviši standardi kvalitete čine ovu zbirku vrhunskim prikazom Jaguarovog "savoir-fairea" u prijevodu: znati što činiti u svakom trenutku tj. biti prilagodljiv svakoj situaciji.

  Automatic satovi

  Zbog popularnosti i učestalih pitanja u vezi automatic satova iz HETA ponude odlučili smo ovu jednostavnu formu Često Postavljanih Pitanja iz časopisa “Satovi i Nakit” u potpunosti prenjeti u Hetin “Urarski Leksikon”:

  P: Što je automatski sat?
  O: Automatski sat je mehanički sat čija se osnovna opruga navija pomoću rotora zahvaljujući pomicanju ruke na kojoj se sat nalazi.

  Detaljnije
  je dodano u vašu košaricu:
  Naplata