POPUSTI TRAJU JOŠ SAMO {{counter}}

O NAMA

Obiteljska tvrtka utemeljena 1992. godine u srcu Zagreba. HETA je tvrtka s bogatom poviješću, a brojka “1892” u našem logotipu otkriva stvarnu početnicu naše priče. Na temeljima obiteljske tradicije u urarstvu i trgovini nakita, razvijali smo se kroz nekoliko generacija da postanemo današnji HETA – jedan od vodećih uvoznika satova i modnog nakita na hrvatskom tržištu, te prisutnost i na tržištama regije.

Naša reputacija temelji se na ideji da nitko ne bi trebao birati između najboljih cijena i vrhunske usluge. Naš predani tim već godinama prati modne trendove i satničarsku scenu kako bismo Vam ponudili širok izbor izvanrednih satova i predivnog nakita iz globalnog asortimana. Svaki komad pažljivo je odabran kako bi zadovoljio, pa čak i nadmašio, Vaše trenutne potrebe i želje.

Osim našeg širokog asortimana svjetski poznatih brandova, ponosno predstavljamo i svoj vlastiti brand nakita, “Berillo Jewels“, koji kombinira eleganciju i inovaciju te nudi jedinstvene komade koji odražavaju našu strast prema detaljima.

Naša profesionalnost je međunarodno priznata, a dugi niz godina smo generalni distributeri renomiranih internacionalnih kompanija i brandova u proizvodnji satova i modnog nakita od srebra i čelika, uključujući Esprit i Festina grupu (Festina, Jaguar, Lotus, Candino, Calypso i Lotus Style), Pierre Cardin te mnoge druge odabrane brandove kao što su Ferre Milano, Cerruti 1881, Smalto, Junghans, Bulova, Smarty2.0 i drugi.

Iz razloga što shvaćamo sat kao cjelinu svih njegovih dijelova, surađujemo s renomiranim kompanijama iz Austrije, poput Hirsch-a, te iz Švicarske, koje proizvode visokokvalitetne remene za satove. Također, smo generalni zastupnici RENATA baterija. Kao uvoznici, osigurali smo vrhunsku uslugu servisa satova zahvaljujući iskusnim stručnjacima u ovom području.

Prije nekoliko godina, iz poštovanja prema obiteljskoj tradiciji, lansirali smo vlastiti brand džepnih mehaničkih i kvarcnih satova. Ovi satovi pružaju savršen spoj visoke kvalitete i povoljnih cijena te predstavljaju najbolji izbor na tržištu džepnih satova.

Uz vrhunsku kolekciju satova i nakita, nudimo i sveobuhvatnu paletu proizvoda i alata za čišćenje, Hagerty, kako biste očuvali sjaj i besprijekornu ljepotu svojih dragocjenih komada.

U HETI, strastveni ljubitelji satova i nakita inspiriraju nas podjednako koliko i sami satovi. Zato, strastveni ljubitelji satova imaju našu punu pažnju. S obzirom na porast online trgovina i našu želju za pružanjem najboljeg, kontinuirano poboljšavamo i naš webshop. Sada možete pregledati cijelu našu ponudu, saznati sve o modelima koji Vam se sviđaju uz samo nekoliko klikova te izvršiti kupnju s brzom dostavom.

Nema potrebe za brigom – bez obzira trebate li pomoć, savjete, održavanje ili tehničke upute za svoj sat, imamo svoj vlastiti tim za korisničku podršku koji je tu kako bi Vam pomogao.

S ponosom ističemo da smo dostupni i putem naših 14 fizičkih poslovnica diljem Hrvatske, gdje možete osobno isprobati i odabrati iz našeg bogatog asortimana.

U HETI čekamo Vas s entuzijazmom i posvećenošću. Dođite i istražite našu ponudu satova, nakita, remena za satove i mnogih dodataka kao što su kolekcionarske kutije za satove i luksuzne kemijske. Zajedno s Vama, gradimo povijest i budućnost satničarstva i mode.