POPUSTI TRAJU JOŠ SAMO {{counter}}

Ovlašteni uvoznik

HETA d.o.o. i HETA GROUP d.o.o. dvije su tvrtke koje posluju unutar iste grupacije. Generalni i ovlašteni smo uvoznik renomiranih internacionalnih kompanija i brandova koji se bave proizvodnjom satova i modnog nakita od srebra i čelika, uključujući Esprit i Festina grupu (Festina, Jaguar, Lotus, Candino, Calypso, Lotus Style i Lotus Silver). Naš portfelj također obuhvaća odabrane brandove poput Pierre Cardin, Ferre Milano, Cerruti 1881, Junghans, Bulova, Smarty2.0, Perrelet i mnoge druge. Pokrenuli smo i vlastiti brand nakita po imenu Berillo Jewels kojeg je tržište prepoznalo kao nešto novo i inovativno. Moramo naglasiti, što s ponosom i radimo, da je HETA jedini ovlašteni prodavač u Hrvatskoj za G-Shock premium modele!

Suradnja s kompanijama iz Austrije i Švicarske, koje proizvode visokokvalitetne remene za satove (Hirsch), omogućuje nam da Vam ponudimo izvrsne dodatke za Vaše satove. Također, kao generalni zastupnik RENATA baterija, osigurali smo kvalitetne i pouzdane baterije za Vaše satove.

No, što točno znači biti “ovlašteni uvoznik”? Prema Zakonu o općoj sigurnosti proizvoda, ovlašteni uvoznik ima poseban status koji se čak smatra ekvivalentnim statusu proizvođača, kada izvorni proizvođač nema prisutnost ili zastupnika u Republici Hrvatskoj. Ovo znači da smo odabrani od strane proizvođača kao jedini uvoznik za određeno područje, te da smo ovlašteni prodavati njihove proizvode koristeći svoje ime kao autorizirani generalni uvoznik. Proizvođač obično ne diktira način na koji organiziramo prodaju, no može nam pružiti marketinške materijale i obuku stručnjaka.

Kupnja proizvoda renomiranih kompanija i brandova poput Esprit, Casio i Festina grupa u HETI je sigurna kao da ste kupili proizvod izravno u njihovoj matičnoj trgovini. Ovdje kod nas, dobivate proizvode s jamstvom kvalitete i povjerenja koje dolazi s našim statusom ovlaštenog uvoznika, kao i osiguran servis sa isključivo originalnim dijelovima za vaš proizvod.

Heta – Vaš siguran put do kvalitetnih proizvoda