BESPLATNA DOSTAVA NA SVE

{{counter}}

 

Ovlašteni uvoznik

Tvrtka Heta d.o.o. ovlašteni je uvoznik već skoro 30 godina branda Esprit i brandova Festina grupacije.

 

Esprit – Brand koji je osnovan davne 1968. godine u San Franciscu u Kaliforniji.
Bavi se proizvodnjom satova i nakita minimalističkog dizajna, koji ide u korak s trendovima, a opet je prepun veselih boja.
Brand karakterizira kvaliteta, dizajn i pristupačnost cijena.

Festina Group – Internacionalna tvrtka osnovana u Španjolskoj, u Barceloni, s kojom Heta 1892 uspješno posluje 30 godina.
U svojoj grupaciji imaju u ponudi nekoliko brandova, a to su: Calypso, Candino, Festina, Jaguar i Lotus.

Calypso – brand namijenjen mlađoj populaciji.
Moderan i šarolik dizajn sa kojim je nemoguće biti neprimijećen, kvaliteta te cjenovni rang od 200,00 kn do 600,00 kn glavne su karakteristike Calypso satova koji su kao stvoreni za školarce i studente.

Candino – švicarski brand satova osnovan davne 1947. godine. Ono po čemu je ovaj brand najpoznatiji je njegova besprijekorna kvaliteta. Svi modeli izrađeni su od nehrđajućeg čelika, švicarskog mehanizma te velika većina sadrži safirno staklo, plemenite materijale i drago kamenje.

Festina – svjetski poznati brand satova te primarni brand Festina grupacije.
Brand Festina se prvenstveno bazirao na proizvodnju sportskih muških satova, no naknadno je svoj asortiman proširio na elegantne i klasične satove te na satove namijenjene ženskoj populaciji. Kvaliteta i dizajn osnovne su karakteristike branda.

Jaguar – Brand koji se maksimalno posvetio tome da u svim svojim modelima svojim kupcima ponudi sve što jedan sat može posjedovati.
Prepoznatljivost širom svijeta, vrhunska swiss made kvaliteta, elegantan i moderan dizajn te posvećenost detaljima brand Jaguar je cjenovno nešto skuplji, ali u cijelosti opravdava cijenu svojom ponudom i kvalitetom.

Lotus – Brand Lotus bavi se proizvodnjom satova i nakita za žene i muškarce.
Satovi svojim dizajnom podsjećaju na Festina satove, no imaju nešto nižu cijenu, dok kvaliteta ostaje ista.

Lotus Style i Lotus Silver – Nakit koji se izrađuje od nehrđajućeg čelika i srebra, modernog je dizajn te je cijenom vrlo pristupačan.