NAJKOMPLETNIJA PONUDA SATOVA I NAKITA

Heta na eCommerceJam 2023

Novi trendovi pomiču tržište. Nove tehnologije i zahtjevi zahtijevaju gotovo trenutačno prilagođavanje kako bi se zadovoljio moderni, visoko informirani kupac. U duhu naše želje i težnje da konstantno napredujemo i razvijamo se, prisustovali smo prestižnoj eCommerceJam 2023 konferenciji u Ljubljani održanoj 09.11.2023. godine, gdje su stručnjaci i lideri e-trgovine dijelili najnovije trendove i uvide. No Heta nije samo prisustovala predavanjima i učila nove stvari već je i zasjala svojom izvanrednošću na Web Retailer Award 2023 (Web Retailer Award je godišnje natjecanje koje organiziraju Ceneje.si, Jeftinije.hr i Idealno.rs (sve su dio Heureka Grupe)), osvojivši dvije vrijedne nagrade – Best Payment Experience Award 2023 i Best Delivery Experience Award 2023.

 

Best Payment Experience Award 2023

 Zašto je podrška različitim oblicima plaćanja važna? Heta.hr ne samo da prepoznaje, već i proaktivno djeluje na stvaranju optimalnog iskustva plaćanja za svoje kupce. Raznolikost u plaćanju igra ključnu ulogu u prilagodbi potrebama različitih korisnika, a Heta.hr to razumije na dubljoj razini.

Omogućavanjem širokog spektra platnih metoda, od tradicionalnih kreditnih kartica do modernih digitalnih novčanika, Heta.hr ne samo da pruža izuzetnu fleksibilnost, već i stvara inkluzivno iskustvo kupovine. Kupci imaju slobodu birati način plaćanja koji im najviše odgovara, bez ograničenja ili komplikacija.

Olakšano plaćanje na webshopu znači više od puke transakcije. To znači stvaranje povoljnog okruženja gdje kupci osjećaju sigurnost i povjerenje prilikom svake kupnje. Integracija različitih opcija plaćanja pridonosi osjećaju udobnosti, jer svatko može pronaći prikladan način plaćanja prema vlastitim preferencijama.

Ova nagrada ne samo da prepoznaje predanost Heta.hr-u uvođenju raznovrsnosti u e-trgovinu, već i potvrđuje da su kupci prepoznali i cijene napor koji ulažu. Kroz podršku različitim oblicima plaćanja, Heta.hr nije samo trgovac, već i partner u stvaranju besprijekornog iskustva kupnje, gdje svaki korisnik ima svoje mjesto i slobodu izbora.


Best Delivery Experience Award 2023

Brza, sigurna i efikasna dostava ima ključnu ulogu u stvaranju izvrsnog iskustva kupovine, a Heta.hr ne samo da prepoznaje, već i proaktivno djeluje na optimizaciji ovog važnog segmenta. Razumijevanje da kupci cijene ne samo visoku kvalitetu proizvoda već i brzu i pouzdanu dostavu čini Heta.hr liderom u svojoj industriji.

Osiguravanjem brze dostave proizvoda, praćenjem pošiljki u stvarnom vremenu i pružanjem transparentnih informacija, Heta.hr ne samo da ispunjava, već i nadmašuje očekivanja svojih kupaca. Ova nagrada ne samo da priznaje njihovu posvećenost isporuci vrhunskog korisničkog iskustva, već i potvrđuje da su koraci koje su poduzeli u pravom smjeru.

Dostava na Heta.hr nije samo logistički proces, već prilika za stvaranje emocionalne veze s kupcima. Brza i transparentna dostava pridonosi osjećaju zadovoljstva i povjerenja, čime se stvara dugoročna veza između trgovca i kupca. Kroz ovo priznanje, Heta.hr se ističe kao lider koji ne samo ispunjava, već i postavlja standarde u isporuci vrhunskog korisničkog iskustva na području e-trgovine.


Web Retailer Award 23 – Važnost Tehničke Analize

Natjecanje je prilika za webshopove ne samo da osvoje nagrade već i da prođu kroz tehničku analizu. Za Heta.hr, ovo znači da stručnjaci ocjenjuju njihov webshop prema najnovijim standardima e-trgovine. Osim što dobivaju nagrade, webshopovi su podvrgnuti tehničkoj analizi koja im pruža uvid u trenutno stanje, usporedbe s najboljim praksama i smjernice za daljnje poboljšanje.

Heta.hr nije samo sudjelovala na eCommerceJam 2023 – oni su ostavili svoj pečat osvajanjem dviju nagrada. Best Payment Experience Award 2023 i Best Delivery Experience Award 2023 ne samo da svjedoče o njihovoj izvrsnosti već i o njihovoj predanosti pružanju vrhunskog iskustva kupcima. Za Heta.hr, online trgovina ne znači samo prodaju proizvoda, već stvaranje pozitivnog i sveobuhvatnog iskustva za svakog kupca.


je dodano u vašu košaricu:
Naplata