POPUSTI TRAJU JOŠ SAMO {{counter}}

Zamjena i povrati

U slučaju povrata proizvoda, prodavatelj vraća iznos u službenoj valuti plaćanja, koja se može razlikovati od valute u kojoj je kupac proizvod platio (na primjer, kod slučaja plaćanja kriptovalutama, vraća se nominalni iznos cijene u kunama, odnosno eurima).

Kupac ima pravo, ne navodeći za to razlog, raskinuti ugovor o kupoprodaji sklopljen izvan poslovnih prostorija i ugovora na daljinu u roku od 14 (četrnaest) dana računajući od dana preuzimanja proizvoda.
Pisanu obavijest o raskidu ugovora Kupac je dužan dostaviti Prodavatelju. U tom slučaju, Kupac se obvezuje vratiti isporučeni proizvod prodavatelju o svom trošku, na adresu Prodavatelja.
Preduvjet ovakvog raskida je da proizvod nije korišten.
Također Kupac ima pravo zamijeniti proizvod za drugi iste ili veće vrijednosti uz nadoplatu.
U slučaju zamjene preduvjet je da proizvod nije korišten, u originalnom pakiranju te sa svom potrebnom dokumentacijom i dokazom o kupnji.

 

Kupac nema pravo na raskid Ugovora u slučajevima propisanim člankom 79. Zakona o zaštiti potrošača.
Kupac ima pravo na povrat proizvoda, na teret prodavatelja u slučaju kada je isporučen Proizvod koji nije naručen.
Ako je kupac dobio kupljeni proizvod koji ima materijalni nedostatak,  dužan je navedeno prijaviti prodavaču putem e-maila u roku od 3 radna dana.

 

Proizvod koji vraća prodavatelju dužan se vratiti kompletan sa svim pripadajućim dijelovima i dokumentacijom, a svaka oznaka kojoj je svrha ukazati kako proizvod nije korišten ili oštećen ne smije biti uklonjena ili oštećena (osim u slučajevima kada se ostvaruje pravo iz jamstvenog lista o odnosu na oznake koje ukazuju da proizvod nije korišten).

 

ZAMJENA
Obrazac za zamjenu proizvoda možete skinuti OVDJE.

 

POVRAT
Obrazac za povrat proizvoda možete skinuti OVDJE.

 

Popunjeni obrazac priložite uz paket pri slanju.

Pisani prigovor se šalje na: [email protected]

Kupac je Proizvode dužan vratiti o svom trošku, osim kada Kupac zaprimi proizvod s nedostatkom, tada trošak dostave snosi Prodavatelj.

Adresa za dostavu proizvoda: Vlaška 62, 10 000 Zagreb, Heta d.o.o., kontakt: 01-4617-037