SRPJ15J1SRPJ15J1

Seiko Presage

Kupi uz proizvod
Glavni proizvod: Seiko Presage
520,00
520,00
7,99
ŠIFRA: SRPJ15J1

520,00

Dostupnost: Zadnji komad!
Dostupnost u poslovnicama +
 • Galleria Business Center
 • Importanne Centar
 • Tower Centar
 • Tower Centar II
 • Garden Mall
 • Westgate
 • Avenue Mall
 • Mall Osijek
 • Portanova I
 • Arena Centar
 • Z Centar
 • Portanova II
 • City Center One Split
 • City Center One East Zagreb
 • Mall of Split

Opis

Sat SRPJ15J1 iz kolekcije Presage Cocktail lako je prepoznatljiv po teksturiranom crnom brojčaniku.
Inspiriran je koktelom Black Velvet, a njegov uzorak je dizajniran da reflektira svjetlost koja prolazi kroz stare staklene kristale za koktele.
Sve od kupolastog Hardlex mineralnog kristala, elegantno oblikovanog kućišta od 39.3 mm ( 46 mm od ušice do ušice ) i dauphine kazaljki čini Cocktail Time vrlo uzbudljivim satom koji je užitak pogledati svaki put kad provjerite koliko je sati.
Unutar kućišta je pouzdani mehanički, automatski Seiko Cal. 4R35, koji je također vidljiv kroz prozor na stražnjoj strani kućišta. Naravno, radi se o internom pokretu Seiko, u skladu s bogatom poviješću branda.
Popraćen crnim remenom od nehrđajućeg čelika s premazom od karboniziranog titana za moderan, ali udoban izgled, ovaj automatski sat savršen je za svaku priliku.
Više od 100 godina star, Seiko je bio pionir u industriji izrade satova s ​​brojnim inovacijama, uključujući prvi kvarcni sat i kinetičku tehnologiju. Seiko satovi kombiniraju eleganciju s neusporedivim razvojem proizvoda.

Dodatne informacije

Boja

Crna

Mehanizam

Automatic

Promjer kućišta

39.30 mm

Remen

Nehrđajući čelik

Staklo

Mineralno

Vodootpornost

5 ATM

Za spol

Muški

ŠIFRA: SRPJ15J1

Besplatna dostava iznad 40 €

Jednostavan povrat i zamjena

Jamstvo i ovlašteni servis

Sigurna kupnja  Automatic satovi

  Zbog popularnosti i učestalih pitanja u vezi automatic satova iz HETA ponude odlučili smo ovu jednostavnu formu Često Postavljanih Pitanja iz časopisa “Satovi i Nakit” u potpunosti prenjeti u Hetin “Urarski Leksikon”:

  P: Što je automatski sat?
  O: Automatski sat je mehanički sat čija se osnovna opruga navija pomoću rotora zahvaljujući pomicanju ruke na kojoj se sat nalazi.

  Detaljnije

  Uputstva za uporabu sata

  Saznajte kako pravilno namjestiti osnovne funkcije na vašem satu. Ova uputstva predstavljaju načelne mogućnosti sata i nikako nisu primjenjiva na sve vrste satova dostupnih na tržištu, ali daju uvid u osnove rukovanja satom i pristupa određenim osobinama sata. Običan sat (vrijeme, dan, datum) – upute za namještanje: 1. Normalan položaj krunice 2. Položaj za podešavanja…

  Detaljnije

  Baterije za satove

  Baterije za satove, još zvane gumb baterije (od engl. riječi Button Cell batteries) su male baterije sa jednom ćelijom cilindričnog oblika promjera 5 – 12mm te visine od 1 – 6mm. Koriste se za napajanje malenih uređaja prijenosne elektronike poput ručnih satova, džepnih kalkulatora i slušnih aparata. Ovisno o vrsti aparata za koji su namjenjene…

  Detaljnije

  Održavanje sata

  Održavanje vašeg sata: Redovni servisi i izmjena potrošnih dijelova (baterije, remeni) u ovlaštenim servisima osigurat će besprijekoran rad vašeg sata dugi niz godina. Provjeravajte stanje remena i kopči na vašem satu ne bi li izbjegli pad sata i mehanička oštećenja koja nisu pokrivena jamstvom. U slučaju popuštanja ili habanja kopče (uslijed učestalog nošenja) ili istrošenog…

  Detaljnije

  Dijelovi sata

  Koji su osnovni dijelovi vašeg ručnog sata, čemu služe i kako rade? Brojčanik: ili u urarskom žargonu “ciferblat” (od njemačke riječi Zifferblatt) jedan je od najvažnijih “dizajnerskih” elemenata sata. Često sadrži oznake punog sata u obliku arapskih ili rimskih brojeva i bezbroj drugih različitih načina označavanja pozicije punog sata (cirkoni, crtice, piktogrami…) Gumbi: dijelovi sata koji…

  Detaljnije
  je dodano u vašu košaricu:
  Naplata