NAJKOMPLETNIJA PONUDA SATOVA I NAKITA

Noviteti u 2023. godini

S ponosom predstavljamo novosti i događaje koji su obilježili 2023. godinu. Ova godina bila je prepuna uzbuđenja, inovacija i ekspanzije, a mi želimo podijeliti te trenutke s vama. Bez daljnjeg okolišanja, evo sažetka ključnih događaja i proizvoda koje smo unijeli u naš asortiman.

Roberto Cavalli satovi i nakit – luksuzna elegancija

U 2023. godini, naša ponuda postala je bogatija za kolekciju Roberto Cavalli satova i nakita. Ova luksuzna linija donosi dašak talijanskog glamura i sofisticiranosti u svakodnevni život naših kupaca. Svaki komad je remek-djelo dizajna, spajajući estetiku i funkcionalnost na neodoljiv način. Svaki sat ili komad nakita nosi pečat talijanske elegancije i dizajnerske strasti, što ga čini savršenim dodatkom za svaku prigodu.

Perrelet – inovacija u svijetu satova

Ponosno predstavljamo Perrelet, brand koji je revolucionirao svijet satova s vlastitim autentičnim mehanizmom, brand koji je pionir u inovacijama satova. Ova kolekcija spaja visoku preciznost s elegantnim dizajnom, osiguravajući da naši kupci uvijek budu u koraku s vremenom.

Roberto Cavalli by Franck Muller – vrhunski dizajn

U suradnji s renomiranim Franck Mullerom, predstavljamo ekskluzivnu kolekciju “Roberto Cavalli by Franck Muller”. Svaki artikl je izrađen s posebnom pažnjom prema detaljima uz duboko razumijevanje ljepote i strasti prema inovacijama što rezultira remek-djelima luksuznog dizajna koja će osvojiti srca naših kupaca.

Berillo Jewels Charms Kolekcija – osobna priča

Berillo Jewels Charms kolekcija predstavlja mogućnost našim kupcima da izraze svoju jedinstvenu priču putem prekrasnih privjesaka. Svaki komad ovog nakita nosi sentimentalnu vrijednost i postaje nezamjenjiv dio svakodnevnog stila, postaje dio identiteta i stilskog izričaja svakog pojedinca.

Hagerty Distribucija – briga o Vašem nakitu, satovima i draguljima

Nudimo ekskluzivnu liniju proizvoda Hagerty, branda koji se ističe svojom paletom proizvoda i izvanrednim alatima za čišćenje i održavanje nakita. Sada možete sačuvati sjaj svojih dragocjenosti i uživati u njihovoj dugotrajnoj ljepoti uz ovu visoko kvalitetnu liniju proizvoda.

G-Shock Premium Modeli – ekskluzivnost u Vašim rukama

Ponosno ističemo da smo jedini ovlašteni prodavači G-Shock Premium modela u Hrvatskoj. Ova linija satova spaja robustnost s elegancijom. Ona je savršen spoj izdržljivosti i vrhunskog stila, što je dodatno pojačano činjenicom da je ekskluzivno dostupna kod nas.

Ekspanzija kroz poslovnice – rastemo s Vama i uz Vas

Kroz 2021. i 2022. godinu, otvorili smo ukupno 5 novih poslovnica, te dalje nastavljamo svoj put ekspanzije. Vaša podrška omogućila nam je da dosegnemo nove visine i širimo naše usluge na nove lokacije, omogućavajući nam da budemo bliže vama nego ikad prije. Ova ekspanzija našu predanost pružanju izvanredne usluge širom regije.

Luksuzni program kemijskih olovaka, nalivpera i novčanika – potpis stila

Naš asortiman obogaćen je luksuznim programom kemijskih olovaka, nalivpera i novčanika koji će dodati notu stila i elegancije vašem svakodnevnom životu. Svaki komad nosi pečat vrhunske izrade i pažnje prema detaljima što ga čini stilskim jedinsvenim dodatkom, a kao poklon će zadovoljiti i najzahtjevnije.

 

Kutije za satove i nakit by Sacher – ekskluzivno čuvanje

Ponosno predstavljamo kutije za satove i nakit njemačkog proizvođača Sacher. Ručno izrađene, ove kutije osiguravaju da vaši dragocjeni komadi budu čuvani na siguran i elegantan način te savršeno nadopunjuju vašu kolekciju.


Nastavljamo rasti s Vama i težiti vrhunskim standardima i inovacijama.

Hvala vam što ste dio naše priče o uspjehu i luksuzu.


je dodano u vašu košaricu:
Naplata