NAJKOMPLETNIJA PONUDA SATOVA I NAKITA

141002_141202_141302_Diamond-Calf.png141002_141202_141302_Diamond-Calf.png

Hirsch Diamond Calf

Kupi uz proizvod
Glavni proizvod: Hirsch Diamond Calf

Nema na zalihi

Saznaj prvi kada bude ponovno dostupno!

Artikl je nedostupan ali bez brige! Unesite svoju email adresu i obavijestiti ćemo Vas prve kada artikl bude ponovno na stanju.

29,86
29,86
ŠIFRA: N/A

29,86

Obriši

Opis

Calf – Predivan neukrašeni remen s fino izvučenom strukturom kože. Izrađen od premium teleće kože. Ugodno mekana koža sa Softglove(r) oblogom osigurava iznimnu udobnost nošenja. Tankog profila, lijepo oblikovane inox kopče i okruglih rupica “Calf” je savršen remen za modno osviještene čistunce.

Dodatne informacije

Boja remena

Crna, Plava

Širina remena

18 mm

Napomena

Kopča je srebrne boje

ŠIFRA: N/A

Besplatna dostava iznad 40 €

Jednostavan povrat i zamjena

Jamstvo i ovlašteni servis

Sigurna kupnja



  HIRSCH sustav kvalitete Strogi kriteriji, precizne provjere materijala i procjena dobavljača, kao i stroge proizvodne inspekcije, predstavljaju stupove izuzetne pouzdanosti koja je već generacijama zaštitni znak HIRSCH-a. I vanjska i unutarnja inspekcija osiguravaju visoku kvalitetu svih HIRSCH proizvoda. Certifikacija prema ISO 9001 je više od obvezatne vježbe. Naši kupci diljem svijeta opravdano se oslanjaju na standarde kvalitete koje HIRSCH postavlja u proizvodnji narukvica. Usavršene proizvodne tehnologije i stoljeća iskustva u preradi i doradi kože jamci su kvalitetu i funkcionalnost koja daleko premašuje "konvencionalne" narukvice.

  Održavanje remena

  Pitate se kako da vaš  remen za sat potraje što dulje? Donosimo vam savjete o održavanju kožnog remena za sat. Koža je jedan od najplemenitijih i istovremeno najsvestranijih materijala. Čovjek ga koristi tisućama godina. Kao prirodni proizvod, koža je, međutim, podložna utjecajima na okoliš, a time i procesu starenja – čak i kada se tretira…

  Detaljnije
  je dodano u vašu košaricu:
  Naplata