BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE!

Hirsch Jumper

This item: Hirsch Jumper

Nema na zalihi

240,00kn
240,00kn
80,00kn
ŠIFRA: 3017

240,00kn

Obriši

Opis

Jumper – Prirodni zrnati uzorak teleće kože vrhunske Hirsch kvalitete: osobito izdržljiv, vodootporan i dugotrajan remen. Kontrastni šav i sportske boje čini Jumper-a savršenim dodatkom za mlade ljubitelje satova i one mlade u srcu.

Dodatne informacije

Boja remena

Crna

Širina remena

20 mm, 22 mm

ŠIFRA: 3017

Besplatna dostava

Jednostavan povrat i zamjena

Jamstvo i ovlašteni servis

Sigurna kupnja  HIRSCH sustav kvalitete Strogi kriteriji, precizne provjere materijala i procjena dobavljača, kao i stroge proizvodne inspekcije, predstavljaju stupove izuzetne pouzdanosti koja je već generacijama zaštitni znak HIRSCH-a. I vanjska i unutarnja inspekcija osiguravaju visoku kvalitetu svih HIRSCH proizvoda. Certifikacija prema ISO 9001 je više od obvezatne vježbe. Naši kupci diljem svijeta opravdano se oslanjaju na standarde kvalitete koje HIRSCH postavlja u proizvodnji narukvica. Usavršene proizvodne tehnologije i stoljeća iskustva u preradi i doradi kože jamci su kvalitetu i funkcionalnost koja daleko premašuje “konvencionalne” narukvice.

  Održavanje remena

  Pitate se kako da vaš  remen za sat potraje što dulje? Donosimo vam savjete o održavanju kožnog remena za sat. Koža je jedan od najplemenitijih i istovremeno najsvestranijih materijala. Čovjek ga koristi tisućama godina. Kao prirodni proizvod, koža je, međutim, podložna utjecajima na okoliš, a time i procesu starenja – čak i kada se tretira…

  Detaljnije
  je dodano u vašu košaricu:
  Naplata