BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 39 €

Hirsch – Kansas

Kupi uz proizvod
Glavni proizvod: Hirsch - Kansas

Na zalihi

20,57 154,98 kn
20,57 154,98 kn
10,62 99,98 kn80,02 kn
10,62 99,98 kn80,02 kn
ŠIFRA: N/A

20,57 154,98 kn

Obriši

Opis

Kansas – Klasični bezvremenski remen od teleće kože Buffalo uzorka. Jake ispune i jednostavnog tonski usklađenog štepa. Udobna mekoća nošenja rezultat je korištenja Softglove(r) kožne obloge. Kansas kombinira bezvremenski dizajn s pogodnosti svakodnevnog nošenja. Sposobni suputnik, pogodan za bilo koje zapešće i gotovo svaki outfit.

Dodatne informacije

Boja remena

Bijela, Crna

Širina remena

18 mm, 22 mm

ŠIFRA: N/A

Besplatna dostava iznad 299 kn

Jednostavan povrat i zamjena

Jamstvo i ovlašteni servis

Sigurna kupnja  HIRSCH sustav kvalitete Strogi kriteriji, precizne provjere materijala i procjena dobavljača, kao i stroge proizvodne inspekcije, predstavljaju stupove izuzetne pouzdanosti koja je već generacijama zaštitni znak HIRSCH-a. I vanjska i unutarnja inspekcija osiguravaju visoku kvalitetu svih HIRSCH proizvoda. Certifikacija prema ISO 9001 je više od obvezatne vježbe. Naši kupci diljem svijeta opravdano se oslanjaju na standarde kvalitete koje HIRSCH postavlja u proizvodnji narukvica. Usavršene proizvodne tehnologije i stoljeća iskustva u preradi i doradi kože jamci su kvalitetu i funkcionalnost koja daleko premašuje “konvencionalne” narukvice.

  Održavanje remena

  Pitate se kako da vaš  remen za sat potraje što dulje? Donosimo vam savjete o održavanju kožnog remena za sat. Koža je jedan od najplemenitijih i istovremeno najsvestranijih materijala. Čovjek ga koristi tisućama godina. Kao prirodni proizvod, koža je, međutim, podložna utjecajima na okoliš, a time i procesu starenja – čak i kada se tretira…

  Detaljnije
  je dodano u vašu košaricu:
  Naplata