BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE!

TORBA NA POKLON UZ SVAKI SAT! {{counter}}

Hirsch – Louisanalook

This item: Hirsch - Louisanalook

Na zalihi

195,00kn
195,00kn
80,00kn
ŠIFRA: N/A

195,00kn

Obriši

Opis

Louisianalook – Birana teleća koža najviše kvalitete s originalnim uzorkom Louisiana aligatora i prirodnim dvo-tonskim efektom. Niski profil remena, polu-matiranog sjaja. Ugodno meka kožna obloga bešavno je spojena sa gornjim materijalom pomoću HIRSCH Rembordé tehnologije i kao takav u potpunosti zaštićen od vanjskih utjecaja poput topline i vlage.

Dodatne informacije

Boja remena

Bijela, Crna, Smeđa

Širina remena

18 mm, 20 mm, 26 mm

ŠIFRA: N/A

Besplatna dostava

Jednostavan povrat i zamjena

Jamstvo i ovlašteni servis

Sigurna kupnja  HIRSCH sustav kvalitete Strogi kriteriji, precizne provjere materijala i procjena dobavljača, kao i stroge proizvodne inspekcije, predstavljaju stupove izuzetne pouzdanosti koja je već generacijama zaštitni znak HIRSCH-a. I vanjska i unutarnja inspekcija osiguravaju visoku kvalitetu svih HIRSCH proizvoda. Certifikacija prema ISO 9001 je više od obvezatne vježbe. Naši kupci diljem svijeta opravdano se oslanjaju na standarde kvalitete koje HIRSCH postavlja u proizvodnji narukvica. Usavršene proizvodne tehnologije i stoljeća iskustva u preradi i doradi kože jamci su kvalitetu i funkcionalnost koja daleko premašuje “konvencionalne” narukvice.

  Održavanje remena

  Pitate se kako da vaš  remen za sat potraje što dulje? Donosimo vam savjete o održavanju kožnog remena za sat. Koža je jedan od najplemenitijih i istovremeno najsvestranijih materijala. Čovjek ga koristi tisućama godina. Kao prirodni proizvod, koža je, međutim, podložna utjecajima na okoliš, a time i procesu starenja – čak i kada se tretira…

  Detaljnije
  je dodano u vašu košaricu:
  Naplata