NAJKOMPLETNIJA PONUDA SATOVA I NAKITA

j965_3j965_3

Jaguar Balancier Automatic

Kupi uz proizvod
Glavni proizvod: Jaguar Balancier Automatic

Saznaj prvi kada bude ponovno dostupno!

Artikl je nedostupan ali bez brige! Unesite svoju email adresu i obavijestiti ćemo Vas prve kada artikl bude ponovno na stanju.

1.999,00
1.999,00
ŠIFRA: J965-3

1.999,00

Dostupnost: Nema na stanju

Saznaj prvi kada bude ponovno dostupno!

Artikl je nedostupan ali bez brige! Unesite svoju email adresu i obavijestiti ćemo Vas prve kada artikl bude ponovno na stanju.

Opis

Brend Jaguar iz grupacije Festina predstavlja nove automatske modele Balancier za muškarce. Ove satove pokreće Newtonov mehanizam iz vlastite proizvodnje.

Jaguar Balancier je potpuno švicarski sat s otvorom na poziciji 6 sati na brojčaniku, prikazujući kucajuće srce sata – kotač za ravnotežu. Automatski mehanizam izrađen u Švicarskoj ima rezervu snage od 44 sata, 23 dragulja i dvokonusnu INCABLOC® zaštitu od udara.

Patentirani mehanizam Newton švicarske proizvodnje vidljiv je kroz prozirnu stražnju stranu kućišta od safirnog kristala, koja otkriva oscilirajuću težinu i posebno prepoznatljiv rotor s logotipom Jaguara. Na stražnjoj strani kućišta, logo Jaguara je ugraviran na vrhu, a reference modela na dnu.

Modeli J965 imaju kućište od nehrđajućeg čelika u prirodnim bojama čelika, a ovaj model ima brojčanik u mornarsko plavoj boji. Dolaze s narukvicama od nehrđajućeg čelika opremljenim s dva sigurnosna gumba s obje strane kopče kako bi se spriječilo slučajno otvaranje.

Dodatne informacije

Boja

Srebrna

Mehanizam

Automatic

Promjer kućišta

41.50 mm

Remen

Nehrđajući čelik

Staklo

Safirno

Vodootpornost

5 ATM

Za spol

Muški

ŠIFRA: J965-3

Besplatna dostava iznad 40 €

Jednostavan povrat i zamjena

Jamstvo i ovlašteni servis

Sigurna kupnja  S Jaguarom postoji savršena sklad između moći i elegancije. Zbirka jedinstvenih i ekskluzivnih kreacija, dizajniranih prema Jaguarovim zahtjevnim razinama savršenstva. Ovi satovi su istinski izrazi preciznosti i inovativnosti, prenoseći samu bit tradicionalnog sata stvaranja. Fini materijali, bezvremenski dizajn i najviši standardi kvalitete čine ovu zbirku vrhunskim prikazom Jaguarovog "savoir-fairea" u prijevodu: znati što činiti u svakom trenutku tj. biti prilagodljiv svakoj situaciji.

  Automatic satovi

  Zbog popularnosti i učestalih pitanja u vezi automatic satova iz HETA ponude odlučili smo ovu jednostavnu formu Često Postavljanih Pitanja iz časopisa “Satovi i Nakit” u potpunosti prenjeti u Hetin “Urarski Leksikon”:

  P: Što je automatski sat?
  O: Automatski sat je mehanički sat čija se osnovna opruga navija pomoću rotora zahvaljujući pomicanju ruke na kojoj se sat nalazi.

  Detaljnije
  je dodano u vašu košaricu:
  Naplata