SRPJ17J1SRPJ17J1

Seiko Presage

Kupi uz proizvod
Glavni proizvod: Seiko Presage
450,00
450,00
7,99
ŠIFRA: SRPJ17J1

450,00

Dostupnost: Zadnji komad!
Dostupnost u poslovnicama +
 • Galleria Business Center
 • Importanne Centar
 • Tower Centar
 • Tower Centar II
 • Garden Mall
 • Westgate
 • Avenue Mall
 • Mall Osijek
 • Portanova I
 • Arena Centar
 • Z Centar
 • Portanova II
 • City Center One Split
 • City Center One East Zagreb
 • Mall of Split

Opis

Seiko Presage Cocktail Time ” The Irish Coffee ” dio je Seikove Cocktail linije satova inspirirane japanskom tradicijom ispijanja koktela nakon radnog vremena.
Ono što je Seiko učinio je da je dobio prave detalje. Sve od kupolastog Hardlex mineralnog kristala, elegantno oblikovanog kućišta od 39.5 mm ( 46.0 mm od ušice do ušice ) i dauphine kazaljki čini Cocktail Time vrlo uzbudljivim satom koji je užitak pogledati svaki put kad provjerite koliko je sati.
Brojčanik se na prekrasan način poigrava svjetlom i tonovima smeđe boje u kombinaciji s bakrenim indeksima i kazaljkama što je pravi razlog zašto ovaj sat dobiva toliko komplimenata.
Sat ima automatski mehanizam s ručnim navijanjem kalibra 4R35 s rezervom snage od približno 41 sat.
S Cocktail Timeom kupujete kultni, visokokvalitetni sat koji se ističe na sve prave načine i daje vam do znanja da je uspjeh u početku možda bio neočekivan, ali je potpuno opravdan.

Dodatne informacije

Boja

Smeđa

Mehanizam

Automatic

Promjer kućišta

39 mm

Remen

Koža

Staklo

Mineralno

Vodootpornost

5 ATM

Za spol

Muški

ŠIFRA: SRPJ17J1

Besplatna dostava iznad 40 €

Jednostavan povrat i zamjena

Jamstvo i ovlašteni servis

Sigurna kupnja  Automatic satovi

  Zbog popularnosti i učestalih pitanja u vezi automatic satova iz HETA ponude odlučili smo ovu jednostavnu formu Često Postavljanih Pitanja iz časopisa “Satovi i Nakit” u potpunosti prenjeti u Hetin “Urarski Leksikon”:

  P: Što je automatski sat?
  O: Automatski sat je mehanički sat čija se osnovna opruga navija pomoću rotora zahvaljujući pomicanju ruke na kojoj se sat nalazi.

  Detaljnije

  Uputstva za uporabu sata

  Saznajte kako pravilno namjestiti osnovne funkcije na vašem satu. Ova uputstva predstavljaju načelne mogućnosti sata i nikako nisu primjenjiva na sve vrste satova dostupnih na tržištu, ali daju uvid u osnove rukovanja satom i pristupa određenim osobinama sata. Običan sat (vrijeme, dan, datum) – upute za namještanje: 1. Normalan položaj krunice 2. Položaj za podešavanja…

  Detaljnije

  Baterije za satove

  Baterije za satove, još zvane gumb baterije (od engl. riječi Button Cell batteries) su male baterije sa jednom ćelijom cilindričnog oblika promjera 5 – 12mm te visine od 1 – 6mm. Koriste se za napajanje malenih uređaja prijenosne elektronike poput ručnih satova, džepnih kalkulatora i slušnih aparata. Ovisno o vrsti aparata za koji su namjenjene…

  Detaljnije

  Održavanje sata

  Održavanje vašeg sata: Redovni servisi i izmjena potrošnih dijelova (baterije, remeni) u ovlaštenim servisima osigurat će besprijekoran rad vašeg sata dugi niz godina. Provjeravajte stanje remena i kopči na vašem satu ne bi li izbjegli pad sata i mehanička oštećenja koja nisu pokrivena jamstvom. U slučaju popuštanja ili habanja kopče (uslijed učestalog nošenja) ili istrošenog…

  Detaljnije

  Dijelovi sata

  Koji su osnovni dijelovi vašeg ručnog sata, čemu služe i kako rade? Brojčanik: ili u urarskom žargonu “ciferblat” (od njemačke riječi Zifferblatt) jedan je od najvažnijih “dizajnerskih” elemenata sata. Često sadrži oznake punog sata u obliku arapskih ili rimskih brojeva i bezbroj drugih različitih načina označavanja pozicije punog sata (cirkoni, crtice, piktogrami…) Gumbi: dijelovi sata koji…

  Detaljnije
  je dodano u vašu košaricu:
  Naplata