NAJKOMPLETNIJA PONUDA SATOVA I NAKITA

SMARTY 2.0 – novi brend pametnih satova

S ponosom Vam predstavljamo najnoviji dodatak našeg asortimana – kolekciju pametnih satova SMARTY 2.0! Ovi novi modeli predstavljaju vrhunac tehnoloških inovacija, modernog dizajna i funkcionalnosti. U ovom članku, malo detaljnije ćemo vam predstaviti svaki seriju satova kako biste imali bolji uvid u ono što ova fantastična kolekcija nudi.

SW042 – Energy

Serija SW042 donosi minimalistički dizajn s čistim linijama i jednostavnom estetikom. Tanka konstrukcija pristaje uz svaku priliku, bilo da je riječ o formalnom ili ležernom izgledu. Ovaj pametni sat nudi sve osnovne funkcije pratioca, uključujući praćenje koraka, otkucaja srca i obavijesti s vašeg pametnog telefona.

SW043 – Training

Ako ste strastveni sportaš ili samo želite pratiti svoje aktivnosti, SW043 je pravi izbor za vas. Ovaj sportski pametni sat opremljen je preciznim senzorima za praćenje sportskih aktivnosti, poput trčanja, biciklizma i plivanja. Osim toga, vodootpornost ga čini izdržljivim partnerom tijekom svih vaših avantura.

SW059 – Pull Up

Modeli SW059 izdvajaju se futurističkim izgledom i inovativnim značajkama. Sa širokim spektrom pametnih funkcija, kao što su obavijesti s vašeg pametnog telefona i upravljanje glazbom, ovaj model je savršen spoj stila i tehnologije.

SW031 – Arena

Elegantni i sofisticirani, SW031 je serija pametnih satova koja se ističe svojim luksuznim izgledom. Sa zakrivljenim AMOLED ekranom visoke razlučivosti, ovaj pametni sat pruža vizualno zadovoljstvo i jednostavno čitanje informacija. Intuitivno sučelje omogućuje vam brz pristup svim važnim funkcijama, uključujući obavijesti, navigaciju i praćenje zdravlja. Idealni su za one koji žele diskretan pametni sat koji se lako kombinira s različitim odjevnim kombinacijama.

SW034 – Team

SW034 je dizajniran za poslovne profesionalce koji traže pametan sat koji se suptilno uklapa u njihov radni izgled. S elegantnim kućištem i narukvicom, ovaj model daje ozbiljan ton vašem stilu. Povezanost s pametnim telefonom omogućuje vam da ostanete produktivni, čak i dok ste u pokretu.

SW035 – Level

Sa svojim posebnim remenima, SW035 serija je pravo vizualno zadovoljstvo. Satovi Vam pomažu da ostanete organizirani uz prikaz obavijesti i kalendara, dok istovremeno izgledaju izuzetno moderno i atraktivno.

SW038

Ukratko – uz sve značajke jednoga pametnoga sata dodajte i glasovnog asistenta. Da, ovaj sat ima integriranu Alexu – virtualnog asistenta kojim upravljate glasom!

SW039 – Kids

Ovo je najslađa serija – serija za djecu. Omogućuje Vašim klincima praćenje i organiziranje svojih aktivnosti pomoću raznih podsjetnika, a ujedno i Vama nudi informacije o dječjoj aktivnosti, lokaciji i slično.


Nova kolekcija pametnih satova SMARTY 2.0 donosi raznolikost izbora, kako bi svatko pronašao model koji savršeno odgovara njegovim potrebama i stilu. Bez obzira na to tražite li sportski sat, elegantni dodatak za svoj outfit ili jednostavno pametni sat s osnovnim funkcijama, ova kolekcija ima sve.

Posjetite naš webshop i istražite svaki model pojedinačno kako biste otkrili sve njihove značajke i prednosti. Budućnost je stigla s pametnim satovima SMARTY 2.0 kolekcije – pridružite nam se u ovoj tehnološkoj revoluciji!


je dodano u vašu košaricu:
Naplata