DAN ŽENA + BESPLATNA DOSTAVA

{{counter}}

forest-1.pngforest-1.png

Hirsch – Buffalo

Kupi uz proizvod
Glavni proizvod: Hirsch - Buffalo

Na zalihi

34,51
34,51
ŠIFRA: N/A

34,51

Obriši

Opis

Buffalo – Gruba struktura kože i karakteristično zrno podsjeća na divlju, neukroćenu kožu kožnog sedla. Buffalo s izravnom namjerom odaje počast ljepoti jahanja. Prirodno preplanula teleća koža s diskretnom ispunom i kontrastnim štepom tijekom vremena nošenja će poprimati svoj individualni izgled.

Dodatne informacije

Boja remena

Crna, Smeđa

Širina remena

20 mm

ŠIFRA: N/A

Besplatna dostava iznad 40 €

Jednostavan povrat i zamjena

Jamstvo i ovlašteni servis

Sigurna kupnja  HIRSCH sustav kvalitete Strogi kriteriji, precizne provjere materijala i procjena dobavljača, kao i stroge proizvodne inspekcije, predstavljaju stupove izuzetne pouzdanosti koja je već generacijama zaštitni znak HIRSCH-a. I vanjska i unutarnja inspekcija osiguravaju visoku kvalitetu svih HIRSCH proizvoda. Certifikacija prema ISO 9001 je više od obvezatne vježbe. Naši kupci diljem svijeta opravdano se oslanjaju na standarde kvalitete koje HIRSCH postavlja u proizvodnji narukvica. Usavršene proizvodne tehnologije i stoljeća iskustva u preradi i doradi kože jamci su kvalitetu i funkcionalnost koja daleko premašuje “konvencionalne” narukvice.

  Održavanje remena

  Pitate se kako da vaš  remen za sat potraje što dulje? Donosimo vam savjete o održavanju kožnog remena za sat. Koža je jedan od najplemenitijih i istovremeno najsvestranijih materijala. Čovjek ga koristi tisućama godina. Kao prirodni proizvod, koža je, međutim, podložna utjecajima na okoliš, a time i procesu starenja – čak i kada se tretira…

  Detaljnije
  je dodano u vašu košaricu:
  Naplata