BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE!

Hirsch – Pure

This item: Hirsch - Pure

Nema na zalihi

330,00kn
330,00kn
80,00kn
ŠIFRA: 23235

330,00kn

Obriši

Opis

Pure – Za sve koji vole jednostavnost oblika i najveću funkcionalnost! Izrađen od kvalitetne HIRSCH prirodne gume – visoko-tehnološkog materijala funkcionalnih narukvica industrije luksuznih satova. Pure je izuzetno izdržljiv i potpuno vodootporan. PURE ima duži životni vijek i značajno veću udobnost od konvencionalnih sintetskih remena. Integrirana gajka osigurava da bi narukvica savršeno pristajala. Kako samo rubovi narukvice dodiruju zapešće koža dobiva dovoljno zraka čime se smanjuje vlažnost.

Dodatne informacije

Boja remena

Plava

Širina remena

20 mm, 22 mm

ŠIFRA: 23235

Besplatna dostava

Jednostavan povrat i zamjena

Jamstvo i ovlašteni servis

Sigurna kupnja  HIRSCH sustav kvalitete Strogi kriteriji, precizne provjere materijala i procjena dobavljača, kao i stroge proizvodne inspekcije, predstavljaju stupove izuzetne pouzdanosti koja je već generacijama zaštitni znak HIRSCH-a. I vanjska i unutarnja inspekcija osiguravaju visoku kvalitetu svih HIRSCH proizvoda. Certifikacija prema ISO 9001 je više od obvezatne vježbe. Naši kupci diljem svijeta opravdano se oslanjaju na standarde kvalitete koje HIRSCH postavlja u proizvodnji narukvica. Usavršene proizvodne tehnologije i stoljeća iskustva u preradi i doradi kože jamci su kvalitetu i funkcionalnost koja daleko premašuje "konvencionalne" narukvice.

  Održavanje remena

  Pitate se kako da vaš  remen za sat potraje što dulje? Donosimo vam savjete o održavanju kožnog remena za sat. Koža je jedan od najplemenitijih i istovremeno najsvestranijih materijala. Čovjek ga koristi tisućama godina. Kao prirodni proizvod, koža je, međutim, podložna utjecajima na okoliš, a time i procesu starenja – čak i kada se tretira…

  Detaljnije
  je dodano u vašu košaricu:
  Naplata