Hirsch – Italocalf

Šifra: 17802000-2-20

Italocalf – Počast tradicionalnoj talijanskoj umjetnosti prerade kože koja je uvijek koristila najbolju talijansku teleću kožu. Iza njegove diskretne i elegantne ljepote skrivena je Hirsch-ova vrhunska kvaliteta. Italocalf je testiran u sauni, vodoorporan i zadovoljstvo ga je nositi zahvaljujući Softglove(r) kožnoj oblozi. Bešavni dizajn klasičnog, prirodnog uzorka kože.

Cijena185,00 kn

U cijenu je uključen PDV.
Već od 30.83 kn/mj na 6 rata
Obriši
Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
SKU: N/A Kategorija: Oznake: , , ,
Za dostupnost u poslovnicama kontaktirajte nas na shop@heta.hr

Specifikacije

Boja remena

Bijela, Smeđa

Širina remena

16 mm, 18 mm, 20 mm

O kolekciji

HIRSCH sustav kvalitete
Strogi kriteriji, precizne provjere materijala i procjena dobavljača, kao i stroge proizvodne inspekcije, predstavljaju stupove izuzetne pouzdanosti koja je već generacijama zaštitni znak HIRSCH-a. I vanjska i unutarnja inspekcija osiguravaju visoku kvalitetu svih HIRSCH proizvoda.

Certifikacija prema ISO 9001 je više od obvezatne vježbe. Naši kupci diljem svijeta opravdano se oslanjaju na standarde kvalitete koje HIRSCH postavlja u proizvodnji narukvica.

Usavršene proizvodne tehnologije i stoljeća iskustva u preradi i doradi kože jamci su kvalitetu i funkcionalnost koja daleko premašuje “konvencionalne” narukvice.

Pomoć i savjeti za održavanje

Održavanje remena
Pitate se kako da vaš  remen za sat potraje što dulje? Donosimo vam savjete o održavanju kožnog remena za sat. Koža je jedan od najplemenitijih i istovremeno najsvestranijih materijala. Čovjek ga koristi tisućama godina. Kao prirodni proizvod, koža je, međutim, podložna utjecajima na okoliš, a time i procesu starenja – čak i kada se tretira […]
Više o održavanju remena