BESPLATNA DOSTAVA ZA IZNOSE IZNAD 299 KN

Hirsch – Italocalf

Glavni proizvod: Hirsch - Italocalf

Nema na zalihi

185,00kn (24,55 €)
185,00kn (24,55 €)
80,00kn (10,62 €)
80,00kn (10,62 €)
ŠIFRA: 23275

185,00kn (24,55 €)

Obriši

Opis

Italocalf – Počast tradicionalnoj talijanskoj umjetnosti prerade kože koja je uvijek koristila najbolju talijansku teleću kožu. Iza njegove diskretne i elegantne ljepote skrivena je Hirsch-ova vrhunska kvaliteta. Italocalf je testiran u sauni, vodoorporan i zadovoljstvo ga je nositi zahvaljujući Softglove(r) kožnoj oblozi. Bešavni dizajn klasičnog, prirodnog uzorka kože.

Dodatne informacije

Boja remena

Smeđa

Širina remena

18 mm

ŠIFRA: 23275

Besplatna dostava

Jednostavan povrat i zamjena

Jamstvo i ovlašteni servis

Sigurna kupnja  HIRSCH sustav kvalitete Strogi kriteriji, precizne provjere materijala i procjena dobavljača, kao i stroge proizvodne inspekcije, predstavljaju stupove izuzetne pouzdanosti koja je već generacijama zaštitni znak HIRSCH-a. I vanjska i unutarnja inspekcija osiguravaju visoku kvalitetu svih HIRSCH proizvoda. Certifikacija prema ISO 9001 je više od obvezatne vježbe. Naši kupci diljem svijeta opravdano se oslanjaju na standarde kvalitete koje HIRSCH postavlja u proizvodnji narukvica. Usavršene proizvodne tehnologije i stoljeća iskustva u preradi i doradi kože jamci su kvalitetu i funkcionalnost koja daleko premašuje "konvencionalne" narukvice.

  Održavanje remena

  Pitate se kako da vaš  remen za sat potraje što dulje? Donosimo vam savjete o održavanju kožnog remena za sat. Koža je jedan od najplemenitijih i istovremeno najsvestranijih materijala. Čovjek ga koristi tisućama godina. Kao prirodni proizvod, koža je, međutim, podložna utjecajima na okoliš, a time i procesu starenja – čak i kada se tretira…

  Detaljnije
  je dodano u vašu košaricu:
  Naplata