DAN ŽENA + BESPLATNA DOSTAVA

{{counter}}

Dizajn bez naslova - 2023-01-13T140531.568Dizajn bez naslova - 2023-01-13T140531.568

Hirsch – Italocalf

Kupi uz proizvod
Glavni proizvod: Hirsch - Italocalf

Na zalihi

24,55
24,55
ŠIFRA: N/A

24,55

Obriši

Opis

Italocalf – Počast tradicionalnoj talijanskoj umjetnosti prerade kože koja je uvijek koristila najbolju talijansku teleću kožu. Iza njegove diskretne i elegantne ljepote skrivena je Hirsch-ova vrhunska kvaliteta. Italocalf je testiran u sauni, vodoorporan i zadovoljstvo ga je nositi zahvaljujući Softglove(r) kožnoj oblozi. Bešavni dizajn klasičnog, prirodnog uzorka kože.

Dodatne informacije

Boja remena

Bijela, Smeđa

Širina remena

16 mm, 18 mm, 20 mm

ŠIFRA: N/A

Besplatna dostava iznad 40 €

Jednostavan povrat i zamjena

Jamstvo i ovlašteni servis

Sigurna kupnja  HIRSCH sustav kvalitete Strogi kriteriji, precizne provjere materijala i procjena dobavljača, kao i stroge proizvodne inspekcije, predstavljaju stupove izuzetne pouzdanosti koja je već generacijama zaštitni znak HIRSCH-a. I vanjska i unutarnja inspekcija osiguravaju visoku kvalitetu svih HIRSCH proizvoda. Certifikacija prema ISO 9001 je više od obvezatne vježbe. Naši kupci diljem svijeta opravdano se oslanjaju na standarde kvalitete koje HIRSCH postavlja u proizvodnji narukvica. Usavršene proizvodne tehnologije i stoljeća iskustva u preradi i doradi kože jamci su kvalitetu i funkcionalnost koja daleko premašuje "konvencionalne" narukvice.

  Održavanje remena

  Pitate se kako da vaš  remen za sat potraje što dulje? Donosimo vam savjete o održavanju kožnog remena za sat. Koža je jedan od najplemenitijih i istovremeno najsvestranijih materijala. Čovjek ga koristi tisućama godina. Kao prirodni proizvod, koža je, međutim, podložna utjecajima na okoliš, a time i procesu starenja – čak i kada se tretira…

  Detaljnije
  je dodano u vašu košaricu:
  Naplata