Dizajn-bez-naslova-87Dizajn-bez-naslova-87

Hirsch – Knight

Kupi uz proizvod
Glavni proizvod: Hirsch - Knight

Nema na zalihi

Saznaj prvi kada bude ponovno dostupno!

Artikl je nedostupan ali bez brige! Unesite svoju email adresu i obavijestiti ćemo Vas prve kada artikl bude ponovno na stanju.

49,1155,74
49,1155,74
7,99
ŠIFRA: N/A

49,1155,74

Obriši

Opis

Knight – Moćna muška narukvica od dragocjene teleće kože sa savršenim uzorkom aligatora – varijacije tamnih i svijetlih nijansi koje se obično mogu naći samo na prirodnoj aligatorovoj koži. Knight kombinira moderan dizajn i izgled dugogodišnjeg “remena za pojas”.

Dodatne informacije

Boja remena

Crna

Širina remena

20 mm, 22 mm, 24 mm, 26 mm

ŠIFRA: N/A

Besplatna dostava iznad 40 €

Jednostavan povrat i zamjena

Jamstvo i ovlašteni servis

Sigurna kupnja  HIRSCH sustav kvalitete Strogi kriteriji, precizne provjere materijala i procjena dobavljača, kao i stroge proizvodne inspekcije, predstavljaju stupove izuzetne pouzdanosti koja je već generacijama zaštitni znak HIRSCH-a. I vanjska i unutarnja inspekcija osiguravaju visoku kvalitetu svih HIRSCH proizvoda. Certifikacija prema ISO 9001 je više od obvezatne vježbe. Naši kupci diljem svijeta opravdano se oslanjaju na standarde kvalitete koje HIRSCH postavlja u proizvodnji narukvica. Usavršene proizvodne tehnologije i stoljeća iskustva u preradi i doradi kože jamci su kvalitetu i funkcionalnost koja daleko premašuje “konvencionalne” narukvice.

  Održavanje remena

  Pitate se kako da vaš  remen za sat potraje što dulje? Donosimo vam savjete o održavanju kožnog remena za sat. Koža je jedan od najplemenitijih i istovremeno najsvestranijih materijala. Čovjek ga koristi tisućama godina. Kao prirodni proizvod, koža je, međutim, podložna utjecajima na okoliš, a time i procesu starenja – čak i kada se tretira…

  Detaljnije
  je dodano u vašu košaricu:
  Naplata