Hirsch – Pure

Šifra: 40538850-2-26

Pure – Za sve koji vole jednostavnost oblika i najveću funkcionalnost! Izrađen od kvalitetne HIRSCH prirodne gume – visoko-tehnološkog materijala funkcionalnih narukvica industrije luksuznih satova. Pure je izuzetno izdržljiv i potpuno vodootporan. PURE ima duži životni vijek i značajno veću udobnost od konvencionalnih sintetskih remena. Integrirana gajka osigurava da bi narukvica savršeno pristajala. Kako samo rubovi narukvice dodiruju zapešće koža dobiva dovoljno zraka čime se smanjuje vlažnost.

Cijena330,00 kn

U cijenu je uključen PDV.
Već od 55 kn/mj na 6 rata
Obriši
Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
SKU: N/A Kategorija: Oznake: , , ,
Za dostupnost u poslovnicama kontaktirajte nas na shop@heta.hr

Specifikacije

Boja remena

Crna, Narančasta, Plava

Širina remena

18 mm, 20 mm, 22 mm, 24 mm, 26 mm

O kolekciji

HIRSCH sustav kvalitete
Strogi kriteriji, precizne provjere materijala i procjena dobavljača, kao i stroge proizvodne inspekcije, predstavljaju stupove izuzetne pouzdanosti koja je već generacijama zaštitni znak HIRSCH-a. I vanjska i unutarnja inspekcija osiguravaju visoku kvalitetu svih HIRSCH proizvoda.

Certifikacija prema ISO 9001 je više od obvezatne vježbe. Naši kupci diljem svijeta opravdano se oslanjaju na standarde kvalitete koje HIRSCH postavlja u proizvodnji narukvica.

Usavršene proizvodne tehnologije i stoljeća iskustva u preradi i doradi kože jamci su kvalitetu i funkcionalnost koja daleko premašuje “konvencionalne” narukvice.

Pomoć i savjeti za održavanje

Održavanje remena
Pitate se kako da vaš  remen za sat potraje što dulje? Donosimo vam savjete o održavanju kožnog remena za sat. Koža je jedan od najplemenitijih i istovremeno najsvestranijih materijala. Čovjek ga koristi tisućama godina. Kao prirodni proizvod, koža je, međutim, podložna utjecajima na okoliš, a time i procesu starenja – čak i kada se tretira […]
Više o održavanju remena