405388_404388_404188_Pure.png405388_404388_404188_Pure.png

Hirsch – Pure

Kupi uz proizvod
Glavni proizvod: Hirsch - Pure

Nema na zalihi

Saznaj prvi kada bude ponovno dostupno!

Artikl je nedostupan ali bez brige! Unesite svoju email adresu i obavijestiti ćemo Vas prve kada artikl bude ponovno na stanju.

43,80
43,80
7,99
ŠIFRA: N/A

43,80

Obriši

Opis

Pure – Za sve koji vole jednostavnost oblika i najveću funkcionalnost! Izrađen od kvalitetne HIRSCH prirodne gume – visoko-tehnološkog materijala funkcionalnih narukvica industrije luksuznih satova. Pure je izuzetno izdržljiv i potpuno vodootporan. PURE ima duži životni vijek i značajno veću udobnost od konvencionalnih sintetskih remena. Integrirana gajka osigurava da bi narukvica savršeno pristajala. Kako samo rubovi narukvice dodiruju zapešće koža dobiva dovoljno zraka čime se smanjuje vlažnost.

Dodatne informacije

Boja remena

Crna, Narančasta, Plava

Širina remena

18 mm, 20 mm, 22 mm, 24 mm, 26 mm

ŠIFRA: N/A

Besplatna dostava iznad 40 €

Jednostavan povrat i zamjena

Jamstvo i ovlašteni servis

Sigurna kupnja  HIRSCH sustav kvalitete Strogi kriteriji, precizne provjere materijala i procjena dobavljača, kao i stroge proizvodne inspekcije, predstavljaju stupove izuzetne pouzdanosti koja je već generacijama zaštitni znak HIRSCH-a. I vanjska i unutarnja inspekcija osiguravaju visoku kvalitetu svih HIRSCH proizvoda. Certifikacija prema ISO 9001 je više od obvezatne vježbe. Naši kupci diljem svijeta opravdano se oslanjaju na standarde kvalitete koje HIRSCH postavlja u proizvodnji narukvica. Usavršene proizvodne tehnologije i stoljeća iskustva u preradi i doradi kože jamci su kvalitetu i funkcionalnost koja daleko premašuje "konvencionalne" narukvice.

  Održavanje remena

  Pitate se kako da vaš  remen za sat potraje što dulje? Donosimo vam savjete o održavanju kožnog remena za sat. Koža je jedan od najplemenitijih i istovremeno najsvestranijih materijala. Čovjek ga koristi tisućama godina. Kao prirodni proizvod, koža je, međutim, podložna utjecajima na okoliš, a time i procesu starenja – čak i kada se tretira…

  Detaljnije
  je dodano u vašu košaricu:
  Naplata