BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE!

Hirsch – Carbon

This item: Hirsch - Carbon

Nema na zalihi

320,00kn
320,00kn
80,00kn
ŠIFRA: 3009

320,00kn

Obriši

Opis

Carbon – Naziv koji neopravdano zatomljuje izrazite osobine ovog proizvoda. Remen je vodootporan na 100 m, dostupan u trendi bojama s kontrastnim štepom. Izrađen od visoko-tehnološke kože karbonskog uzorka razvijene od strane Hirsch-a. Kožna obloga je površinski gumirana što Carbon čini jednim od najtrajnijih remena na svijetu.

Dodatne informacije

Boja remena

Crna s bijelim, Crna s crvenim, Narančasta

Širina remena

20 mm, 22 mm, 24 mm

ŠIFRA: 3009

Besplatna dostava

Jednostavan povrat i zamjena

Jamstvo i ovlašteni servis

Sigurna kupnja  HIRSCH sustav kvalitete Strogi kriteriji, precizne provjere materijala i procjena dobavljača, kao i stroge proizvodne inspekcije, predstavljaju stupove izuzetne pouzdanosti koja je već generacijama zaštitni znak HIRSCH-a. I vanjska i unutarnja inspekcija osiguravaju visoku kvalitetu svih HIRSCH proizvoda. Certifikacija prema ISO 9001 je više od obvezatne vježbe. Naši kupci diljem svijeta opravdano se oslanjaju na standarde kvalitete koje HIRSCH postavlja u proizvodnji narukvica. Usavršene proizvodne tehnologije i stoljeća iskustva u preradi i doradi kože jamci su kvalitetu i funkcionalnost koja daleko premašuje “konvencionalne” narukvice.

  Održavanje remena

  Pitate se kako da vaš  remen za sat potraje što dulje? Donosimo vam savjete o održavanju kožnog remena za sat. Koža je jedan od najplemenitijih i istovremeno najsvestranijih materijala. Čovjek ga koristi tisućama godina. Kao prirodni proizvod, koža je, međutim, podložna utjecajima na okoliš, a time i procesu starenja – čak i kada se tretira…

  Detaljnije
  je dodano u vašu košaricu:
  Naplata