NAJKOMPLETNIJA PONUDA SATOVA I NAKITA

179002_179202_Forest.png179002_179202_Forest.png

Hirsch Forest

Kupi uz proizvod
Glavni proizvod: Hirsch Forest

Nema na zalihi

Saznaj prvi kada bude ponovno dostupno!

Artikl je nedostupan ali bez brige! Unesite svoju email adresu i obavijestiti ćemo Vas prve kada artikl bude ponovno na stanju.

23,23
23,23
ŠIFRA: N/A

23,23

Obriši

Opis

Forest – izrađen od mekane, netretirane teleće kože ukrašene delikatnim kontrastnim štepom. Softglove kožna obloga bešavno je spojena s gornjim materijalom te čini remen posebno mekanim, podatnim i nježnim na koži. Tijekom godina Forrest će pokazati svoj tipični karakter i odražavati životni stil vlasnika.

Dodatne informacije

Boja remena

Crna, Smeđa, Svijetlo smeđa

Širina remena

18 mm, 20 mm

ŠIFRA: N/A

Besplatna dostava iznad 40 €

Jednostavan povrat i zamjena

Jamstvo i ovlašteni servis

Sigurna kupnja  HIRSCH sustav kvalitete Strogi kriteriji, precizne provjere materijala i procjena dobavljača, kao i stroge proizvodne inspekcije, predstavljaju stupove izuzetne pouzdanosti koja je već generacijama zaštitni znak HIRSCH-a. I vanjska i unutarnja inspekcija osiguravaju visoku kvalitetu svih HIRSCH proizvoda. Certifikacija prema ISO 9001 je više od obvezatne vježbe. Naši kupci diljem svijeta opravdano se oslanjaju na standarde kvalitete koje HIRSCH postavlja u proizvodnji narukvica. Usavršene proizvodne tehnologije i stoljeća iskustva u preradi i doradi kože jamci su kvalitetu i funkcionalnost koja daleko premašuje "konvencionalne" narukvice.

  Održavanje remena

  Pitate se kako da vaš  remen za sat potraje što dulje? Donosimo vam savjete o održavanju kožnog remena za sat. Koža je jedan od najplemenitijih i istovremeno najsvestranijih materijala. Čovjek ga koristi tisućama godina. Kao prirodni proizvod, koža je, međutim, podložna utjecajima na okoliš, a time i procesu starenja – čak i kada se tretira…

  Detaljnije
  je dodano u vašu košaricu:
  Naplata