BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE!

TORBA NA POKLON UZ SVAKI SAT! {{counter}}

Hirsch – Osiris

This item: Hirsch - Osiris

Nema na zalihi

205,00kn
205,00kn
80,00kn
ŠIFRA: 3015

205,00kn

Obriši

Opis

Osiris – Koža remena Osiris ručno je tretirana u skladu sa starom talijanskom zanatskom tradicijom čime koža dobiva taj poseban sjaj. Tanak profil remena i tonski usklađen štep remenu dodaju još više sjaja. Ugodno mek i podatan remen zahvaljujući Hirsch Softglove(r) kožnoj oblozi.

Dodatne informacije

Boja remena

Smeđa, Zelena

Širina remena

18 mm

ŠIFRA: 3015

Besplatna dostava

Jednostavan povrat i zamjena

Jamstvo i ovlašteni servis

Sigurna kupnja  HIRSCH sustav kvalitete Strogi kriteriji, precizne provjere materijala i procjena dobavljača, kao i stroge proizvodne inspekcije, predstavljaju stupove izuzetne pouzdanosti koja je već generacijama zaštitni znak HIRSCH-a. I vanjska i unutarnja inspekcija osiguravaju visoku kvalitetu svih HIRSCH proizvoda. Certifikacija prema ISO 9001 je više od obvezatne vježbe. Naši kupci diljem svijeta opravdano se oslanjaju na standarde kvalitete koje HIRSCH postavlja u proizvodnji narukvica. Usavršene proizvodne tehnologije i stoljeća iskustva u preradi i doradi kože jamci su kvalitetu i funkcionalnost koja daleko premašuje “konvencionalne” narukvice.

  Održavanje remena

  Pitate se kako da vaš  remen za sat potraje što dulje? Donosimo vam savjete o održavanju kožnog remena za sat. Koža je jedan od najplemenitijih i istovremeno najsvestranijih materijala. Čovjek ga koristi tisućama godina. Kao prirodni proizvod, koža je, međutim, podložna utjecajima na okoliš, a time i procesu starenja – čak i kada se tretira…

  Detaljnije
  je dodano u vašu košaricu:
  Naplata