NAJKOMPLETNIJA PONUDA SATOVA I NAKITA

Smart i hybrid satovi

U zadnje vrijeme, a takva su vremena, primjećujemo povećanu zainteresiranost za satove iz naslova, preciznije za vrstu satova iz naslova.

Neki su vidjeli “takve” satove na drugima, neki su samo čuli za njih ili su možda pročitali o njima na našem vodiču za odabir i kupnju sata.  Kako nam stiže dosta upita na tu temu, odlučili smo Vam na jednom mjestu reći malo više o toj kategoriji satova. Na drugom mjestu smo izdvojili sve naše pametne modele kako biste ih lakše pronašli (poveznica je na kraju teksta). Pa krenimo.

Prvi na redu su pametni satovi (eng. smartwatch). Oni su izvrsna nadopuna za pametne telefone. Lakši su za korištenje i brži za komunikaciju. Mogu se povezati s Vašim pametnim telefonom putem Bluetootha. Ova nosiva tehnologija prikazivat će obavijesti, telefonske pozive, e-poštu, obavijesti o kalendarskim događajima i poruke. Osim obavijesti, odlični su i za praćenje tvojih navika vježbanja i spavanja. Pametne satove koji imaju NFC možeš koristiti u trgovini umjesto bankovne kartice za plaćanje putem POS terminala.

Jeftinija opcija za manje zahtjevne korisnike su pametne narukvice ili fitness narukvice. Njihove su funkcije obično osnovne. Nude različite vrste praćenja aktivnosti, uključujući pedometar, mjerač otkucaja srca, mjerač spavanja, neki čak broje kalorije, mjere krvni tlak i udaljenost te prikazuju obavijesti s tvojeg telefona. Traju danima s jednim punjenjem baterije. Glavne značajke su (uglavnom) niska cijena, mala veličina i zanemariva težina te dulje trajanje baterije.

I za kraj ostaju hibridni satovi koji kombiniraju i spajaju najbolje od dva svijeta – imaju kazaljke koje svi volimo ali i always on displej koji omogućuje da ostanemo informirani o svemu što se događa oko nas. Također se spajaju na pametni telefon te prikazuju razne obavijesti, prate mnoge aktivnosti i nude mogućnost upravljanja određenim modulima pametnoga telefona kao što je kamera, glazba i slično.

Nadamo se da Vam je sad već malo jasnija slika o svijetu pametnih i hibridnih satova. Kao što smo rekli na početku, za Vas smo pripremili posebni online izlog u kojem predstavljamo svoje modele. Stoga, molimo Vas da slijedite poveznicu

https://smarthybrid.heta.hr/

i pogledate našu ponudu.


je dodano u vašu košaricu:
Naplata