NAJKOMPLETNIJA PONUDA SATOVA I NAKITA

Hagerty – pomoć za čišćenje i održavanje Vašeg nakita

Dosad smo Vam predstavljali i nudili nakit iz naše ponude, no ovoga puta Vam predstavljamo impresivan asortiman proizvoda za čišćenje marke Hagerty.

Osnovan 1895. godine, Hagerty je postao sinonim za vrhunsku kvalitetu u industriji nakita, satova i kućne opreme. Nudimo vam široku paletu proizvoda koji će vam pomoći da održavate vaš nakit, satove i kućne predmete blistavim i besprijekornim. Uz Hagerty proizvode, možete biti sigurni da ćete dobiti vrhunske proizvode za čišćenje koji su priznati i povjereni širom svijeta.

Ovdje Vam, na jednom mjestu, nudimo pregled njemačkih Hagerty proizvoda koje imamo u ponudi:

I otopine/kupke

Gold Clean je posebno formulirana otopina za čišćenje zlatnog nakita i predmeta. Ovaj proizvod uklanja mrlje, masnoću i nečistoće, ostavljajući zlato sjajnim i blistavim.

Jewel Clean  je snažna tekućina za čišćenje koja je pogodna za različite vrste nakita. Od dragulja do metala, ovaj proizvod nježno uklanja nečistoće i vraća blistavost vašem nakitu.

Ultrasonic Jewel Clean je namijenjen čišćenju nakita uz pomoć ultrazvučne tehnologije. Ultrasonic Jewel Clean koristi vibracije kako bi nježno uklonio nečistoće s vašeg nakita, čineći ga blistavim i sjajnim.

Silver Clean je posebno formulirana otopina koja uklanja mrlje i oksidaciju sa srebrnog nakita i predmeta. Sa svojom jedinstvenom formulom, Silver Clean vraća sjaj srebrnim predmetima i čuva ih dugotrajno.

Silver Dip je potopni proizvod za čišćenje srebrnog nakita. Potopite srebrne predmete u ovu otopinu i uklonite mrlje, tamne tragove i oksidaciju, vraćajući im sjaj.

Fine Stones Clean je posebno formuliran za čišćenje i njegu dragog kamenja. Ovaj proizvod nježno uklanja nečistoće s površine dragulja, čuvajući njihovu ljepotu i sjaj.

Fashion Jewelry Clean je tekućina za čišćenje koja je idealna za upotrebu s modnim nakitom. Jednostavno potopite nakit u otopinu i temeljito isperite kako biste vratili njegovu prirodnu ljepotu.

Silver Clean for Professional Use je proizvod namijenjen profesionalcima u industriji nakita. Silver Clean for Professional Use omogućuje dubinsko čišćenje srebrnih predmeta i vraća im izvorni sjaj.

II krpice/maramice

Krpica za satove i nakit od čelika je namijenjena za čišćenje i poliranje satova i nakita od nehrđajućeg čelika. Sadrži sastojke koji uklanjaju otiske prstiju i prljavštinu, vraćajući sjaj vašem čeličnom nakitu.

Krpica za nakit od srebra je posebno dizajnirana za čišćenje i poliranje srebrnog nakita. Ova meka tkanina uklanja mrlje, otiske prstiju i oksidaciju, ostavljajući vaš srebrni nakit sjajnim i blistavim.

Fine Stone Cloth je krpica dizajnirana za čišćenje i poliranje dragog kamenja poput dijamanata, rubina, smaragda i drugih. Ova meka krpica uklanja mrlje i prljavštinu s površine dragulja, vraćajući im prirodni sjaj.

Mini Jewel Cloth je praktična krpica koju možete nositi sa sobom kako biste brzo očistili svoj nakit kad god je to potrebno. Idealna za putovanja, ova krpica brzo uklanja mrlje i daje sjaj vašem nakitu.

Jewel Cloth je meka tkanina koja je idealna za svakodnevno čišćenje nakita. Dizajnirana je da uklanja prašinu, otiske prstiju i druge nečistoće, čuvajući vaš nakit u besprijekornom stanju.

Jewelry Dry Wipes, suhe maramice koje su praktičan način za brzo i učinkovito čišćenje vašeg nakita. Bez potrebe za tekućinom za čišćenje, Jewelry Dry Wipes brišu mrlje i otiske prstiju s draguljima i metalima.

Fashion Jewelry Cloth je krpica posebno dizajnirana za čišćenje modnog nakita. Sadrži posebne sastojke koji blistaju nakit i uklanjaju tragove kozmetike, prašine i drugih nečistoća.

Gold Cloth je meka i sigurna tkanina koja je idealna za čišćenje i poliranje zlatnog nakita. Ova krpica uklanja mrlje i pruža sjaj zlatnim predmetima.

III ostali proizvodi

Precious Stones Pencil je savršen alat za čišćenje dragulja. Ovaj olovka oblikovani proizvod ima mekanu četkicu za nježno čišćenje dragulja i uklanjanje nečistoća s njihove površine.

Nadamo se da ćete pronaći savršen proizvod za čišćenje nakita, satova i kućne opreme među našom širokom paletom Hagerty proizvoda. Bez obzira jeste li profesionalni zlatar ili jednostavno želite održavati svoj nakit u besprijekornom stanju, Hagerty je pouzdana marka koja nudi kvalitetne proizvode za čišćenje.

Svaki Hagerty proizvod je pažljivo razvijen i testiran kako bi pružio najbolje rezultate, čuvajući istovremeno osjetljive materijale i dragocjene predmete. Uz Hagerty proizvode, možete biti sigurni da ćete održavati svoj nakit, satove i kućne predmete sjajnim i u besprijekornom stanju.

Posjetite naš webshop i istražite našu kolekciju Hagerty proizvoda za čišćenje. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili trebate preporuke, naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju.

Investirajte u kvalitetne proizvode za čišćenje i očuvajte ljepotu i sjaj svojeg nakita, satova i kućnih predmeta s Hagerty brendom.

 

Još uvijek nemate nakit koji biste rado očistili ovim sredstvima? U tom slučaju, zavirite u našu ponudu i odaberite nešto. No upozoravamo Vas da ćete pričekati s čišćenjem jer Vam šaljemo sjajne i svjetlucave oglice, narukvice, naušnice i prstenje!


je dodano u vašu košaricu:
Naplata