BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE!

Hirsch – Camelgrain

This item: Hirsch - Camelgrain

Nema na zalihi

300,00kn
300,00kn
80,00kn
ŠIFRA: 3003

300,00kn

Obriši

Opis

Camelgrain – Izrađen od pažljivo odabrane podatne kože s prirodnom zrnatom teksturom. Model “Camelgrain” svoju slavu duguje revolucionarnoj HIRSCH No-Allergy završnoj obradi – koži ruke neškodljivoj visoko-tehnološkoj kožnoj podstavi. Zajedno sa No-Allergy kopči bez nikla osigurava najveću udobnost nošenja čak i za osobe sa osjetljivom kožom.

Dodatne informacije

Boja remena

Smeđa

Širina remena

14 mm

ŠIFRA: 3003

Besplatna dostava

Jednostavan povrat i zamjena

Jamstvo i ovlašteni servis

Sigurna kupnja  HIRSCH sustav kvalitete Strogi kriteriji, precizne provjere materijala i procjena dobavljača, kao i stroge proizvodne inspekcije, predstavljaju stupove izuzetne pouzdanosti koja je već generacijama zaštitni znak HIRSCH-a. I vanjska i unutarnja inspekcija osiguravaju visoku kvalitetu svih HIRSCH proizvoda. Certifikacija prema ISO 9001 je više od obvezatne vježbe. Naši kupci diljem svijeta opravdano se oslanjaju na standarde kvalitete koje HIRSCH postavlja u proizvodnji narukvica. Usavršene proizvodne tehnologije i stoljeća iskustva u preradi i doradi kože jamci su kvalitetu i funkcionalnost koja daleko premašuje “konvencionalne” narukvice.

  Održavanje remena

  Pitate se kako da vaš  remen za sat potraje što dulje? Donosimo vam savjete o održavanju kožnog remena za sat. Koža je jedan od najplemenitijih i istovremeno najsvestranijih materijala. Čovjek ga koristi tisućama godina. Kao prirodni proizvod, koža je, međutim, podložna utjecajima na okoliš, a time i procesu starenja – čak i kada se tretira…

  Detaljnije
  je dodano u vašu košaricu:
  Naplata