Hirsch – Grand Duke

Naručite u roku
i dostava stiže ovaj tjedan!
Šifra: 02528050-2-24

Grand Duke – Sportska narukvica vodootporna na 100 metara izrađena od najfinije talijanske teleće kože sa savršenim aligatorskim uzorkom. Fleksibilna i podatna Diving Glove(r) kožna obloga zadržava svoj oblik dok je vodootporna ispuna napravljena od kožnih vlakana. Kontrastne boje štepa i lijepo oblikovana Active kopča s ovalnim rupicama naglašavaju snažan dizajn funkcionalnog sportskog remena.

Cijena385,00 kn420,00 kn

U cijenu je uključen PDV.
Već od 64.17 kn/mj na 6 rata
Obriši
Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
SKU: N/A Kategorija: Oznake: , , ,
Za dostupnost u poslovnicama kontaktirajte nas na shop@heta.hr

Specifikacije

Boja remena

Crna

Širina remena

20 mm, 22 mm, 24 mm

O kolekciji

HIRSCH sustav kvalitete
Strogi kriteriji, precizne provjere materijala i procjena dobavljača, kao i stroge proizvodne inspekcije, predstavljaju stupove izuzetne pouzdanosti koja je već generacijama zaštitni znak HIRSCH-a. I vanjska i unutarnja inspekcija osiguravaju visoku kvalitetu svih HIRSCH proizvoda.

Certifikacija prema ISO 9001 je više od obvezatne vježbe. Naši kupci diljem svijeta opravdano se oslanjaju na standarde kvalitete koje HIRSCH postavlja u proizvodnji narukvica.

Usavršene proizvodne tehnologije i stoljeća iskustva u preradi i doradi kože jamci su kvalitetu i funkcionalnost koja daleko premašuje “konvencionalne” narukvice.

Pomoć i savjeti za održavanje

Održavanje remena
Pitate se kako da vaš  remen za sat potraje što dulje? Donosimo vam savjete o održavanju kožnog remena za sat. Koža je jedan od najplemenitijih i istovremeno najsvestranijih materijala. Čovjek ga koristi tisućama godina. Kao prirodni proizvod, koža je, međutim, podložna utjecajima na okoliš, a time i procesu starenja – čak i kada se tretira […]
Više o održavanju remena