Jaguar Hybrid

Mahniti način života podrazumijeva da se lako možete uhvatiti u svakodnevne probleme i ne posvetiti dovoljno vremena onome što je stvarno važno. Sada možete vratiti kontrolu nad svojim vremenom i iscijediti svaku minutu: Jaguar predstavlja Jaguar Hybrid.

Na pola puta između analognog sata i pametnog sata, Jaguar Hybrid kolekcija od 6 muških hibridnih satova koji ne zaboravljaju poznati DNK marke. Safirni kristal, nehrđajući čelik u dvije varijante koji kombiniraju čelik sa zlatnim IP tretmanom, rotirajućom maskom, luminiscentnim indeksima i robusnim kućištem od 45,70 mm – vodootpornim do 200 metara – čine ovu kolekciju savršenim satom za vašu svakodnevnu upotrebu.

Ovi satovi imaju izgled analognog sata, pa zadržavaju svu eleganciju i snagu ikoničnog komada – bez obzira na to, oni u svom mehanizmu kriju niz blagodati koje će pomoći korisniku da ostane povezan po svom izboru, bez robovanja mobilni telefon.

 

Odabir onoga na što želite obratiti pažnju jedna je od najvećih karakteristika Jaguar Hybrida: kroz njegov sustav filtriranih obavijesti, suptilna vibracija u zapešću znat će tko vas pokušava kontaktirati, prethodno konfiguriranu putem mobilne aplikacije. Stoga možete filtrirati poruke, pozive i obavijesti s društvenih mreža i razvrstati ih po prioritetu, kako biste prisustvovali samo najvažnijima.

Samo pritiskom gumba na kruni, njegove kazaljke prikazuju na brojčaniku informacije poput datuma, druge vremenske zone ili koraka poduzetih prema utvrđenom cilju. Pomoću potiskivača možete kontrolirati glazbu koju slušate s mobitela, fotografirati, spremiti lokacije, pronaći svoj mobitel u slučaju da ga ne pronađete i podijeliti svoje mjesto s prijateljem, tako da se uvijek osjećate sigurno kad se vraćate kući.

Jednostavnim i intuitivnim sučeljem, iz aplikacije možete mijenjati postavke sata kad god želite, tako da se savršeno prilagođava vašim potrebama i pomaže vam da se usredotočite na ono što vam je važno bez gubljenja vremena.

 

Upute korištenja sata:

 

Pogledajte kolekciju!


je dodano u vašu košaricu:
Naplata